Maak je huis gezellig met deze vloerkleden!

Maak je huis gezellig met deze vloerkleden!

Met de koude dagen in het vooruitzicht is er niks fijners om je huisje zo knus en gezellig mogelijk te maken. We hebben natuurlijk te maken met hoge gas en energieprijzen maar wat extra dekentjes op de bank, kaarsjes aan en een heerlijk vloerkleed op de grond doet wonderen!

Ik vind een vloerkleed onmisbaar in het interieur. Het maakt de ruimte een stuk gezellig en je kunt hiermee ook meer ‘knusse’ plekjes creëren door bijvoorbeeld een vloerkleed op maat. Zo heb ik bij de bank een heerlijk zacht vloerkleed liggen maar ook onder de eettafel om echt een hoekje te creëren heb ik ook een mooi jute vloerkleed liggen. Ieder geval het voegt ontzettend veel toe aan je ruimte en heb je nog geen vloerkleed? Ik deel maar al te krijg deze toffe varianten. Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


Het maken van dit soort artikelen vind ik zelf echt ontzettend leuk omdat ik iedere keer weer nieuwe inspiratie krijg voor mijn eigen interieur. Ik kom altijd zulke toffe items tegen die regelrecht op mijn wishlist gaan. Zo ook met deze vloerkleden, een grote favoriet uit het lijstje is namelijk vloerkleed AZARA & JARDY (nr 4. 5.). Beide kleden vind ik qua kleurgebruik echt prachtig en zoveel toevoegen aan een interieur. In mijn huis heb je bijvoorbeeld veel wit en hout en met verschillende accessoires probeer ik accentkleuren toe te voegen. Een kleed als deze is in een ruimte waar veel neutrale tinten zijn dan ook echt een perfecte Eye-catcher.

Om de warmte in huis te halen is een kleed zoals VELVET TOUCH & HETTON (nr 1. 7.) een perfecte aanwinst. Beide vloerkleden zijn heerlijk zacht een ideaal om wat knusheid in je interieur te toveren. Dit zorgt ervoor dat je woonkamer een stuk ‘warmer’ aan doet voelen en het loopt ook nog is heerlijk zacht. Vaak zijn dit soort kleden niet heel aantrekkelijk omdat het sneller vies wordt, maar met een tapijtreiniger die je tegenwoordig ook voor een leuk prijsje hebt, tover je eens in de zoveel tijd vloerkleed weer om tot nieuw!

Kleed HERO (nr.3) vind ik een hele mooie voor in een ruimte waar je rust wilt creëren. Ik zie hem bij mij perfect passen in mijn werkkamer. Het is een gemêleerd vloerkleed wat ideaal past bij vele stijlen omdat hij niet teveel aandacht trekt maar wel net dat beetje meer heeft dan een effen vloerkleed. Ook voor in een slaapkamer zou dit soort kleden het perfect doen. En mocht je kleine ruimtes hebben waar je toch graag een vloerkleed wilt hebben liggen? Ondanks dat er een vloerkleed op je je vloer ligt oogt het door de lichte kleuren de ruimte niet perse kleiner. En anders kan je natuurlijk zoals ik in het begin al aangaf ook kiezen voor de optie om een vloerkleed op maat te maken zodat hij in iedere ruimte perfect passend is!


Wat vind jij van deze vloerkleden?
Heb jij er een in je huis/slaapkamer liggen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram