Maak je huis gezellig met deze toffe meubels!

Maak je huis gezellig met deze toffe meubels!

Dat ik gek ben op interieur is geen verrassing meer. Ik hou ervan om lekker opzoek te gaan naar nieuwe meubels en mijn huis lekker in te richten. Helaas heb ik op dit moment niet heel veel meer om in te richten, toch blijf ik lekker even kijken, want er is stiekem toch altijd wel weer een plekje te vinden voor wat leuks. Toch?

Ik heb ieder geval weer lekker op internet lopen rond surfen en kwam een aantal toffe items tegen die je huis heel gezellig maken. Natuurlijk zitten er weer een aantal rotan items tussen, want daar ben ik nou eenmaal dol op. Kijk mee!Op dit moment heb ik een salontafel in de woonkamer staan maar omdat deze een keer erg beschadigd is geraakt door kaarsvet is het houten blad erg lelijk geworden. Ik heb dit toen opnieuw laten lakken maar het resultaat daarvan maakt mij niet heel blij. Een nieuwe salontafel is dan nog wel een keertje welkom. Als ik een nieuwe salontafel kies, dan wil ik er eentje met een goed afneembaar blad, bijvoorbeeld eentje met marmer. Salontafel nr.3 vind ik zelf erg mooi. Deze is rond wat ik ook erg speels vind en het blad is mooi licht marmer.

Mijn grote favoriet uit dit lijstje is het dressoir nr. 6. Ik heb deze al een tijdje op mijn wishlist staan en nog steeds ben ik er verliefd op. Ik ben van plan dit meubel te kopen voor mijn werkkamer.

Heb je een mooie kledingkamer of een plek waar jij je make-up kunt doen. Dan is het metalen bankje van H&M Home echt een Eye-catcher. Het goud en fluweel straalt een en al luxe uit en doet het geweldig in een ruimte waar jij lekker kunt tutten.

De ronde rotan kleedjes in beige/bruine kleur kennen we zolangzamerhand allemaal wel. Wist je dat ze er ook zijn in een toffe kleur. Ik vind groen tegenwoordig zelf helemaal geweldig en vooral de bos groene kleur van kleedje nr. 7. De ronde rotan kleedjes zijn in heel veel ruimte perfect te stylen en te combineren. Het maakt het geheel altijd een stuk gezelliger. Ik heb er ondertussen 3 in het hele huis liggen!


Wat vind jij van deze items? Heb je een favoriet?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

 1. 26 november 2020 / 12:52

  Het lijkt me sterk dat het gele ronde kussentje 99 euro kost. 😉

  • Laura Louise
   Auteur
   26 november 2020 / 17:15

   Haha oeps! Nee die kost inderdaad geen €99-
   Dat moet €29,- zijn. Dankje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram