Maak je herfst outfit compleet met deze luxe accessoires!

Maak je herfst outfit compleet met deze luxe accessoires!

Terwijl ik dit artikel typ komt het met bakken uit de hemel. Herfst it is! Het ene moment schijnt de zon en wil je het liefst weer lekker de tuin in, het andere moment vliegen de blaadjes om je oren. Ik heb de afgelopen tijd al heel wat leuke herfst items voorbij zien komen waar ik blij van wordt.

Maar nog lange niet is mijn kledingkast voorbereid op dit seizoen en is er nog genoeg plek voor een paar mooie fashion items voor de herfst. Ik ben weer lekker wezen snuffelen online en kwam een aantal luxe items tegen die ik natuurlijk met je wil delen. Kan jij ook nog wel wat nieuwe accessoires gebruiken om je outfit compleet te maken deze herfst? Kijk dan snel verder!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9


Het is even een investering maar dan heb je ook wat. Een grote favoriet uit het lijstje is de tas van Isabel Marant (nr.1) Ik ben zelf erg fan van tijdloze modellen en deze is daar een perfect voorbeeld van. Het is een mooi formaat schoudertasje waar je precies dat gene in kunt doen wat je nodig bent voor onderweg. Ik vind het merk Isabel Marant prachtig en ik hoop ook een keer zo’n mooie parel aan mijn kapstok te hebben hangen.

Nog een grote favoriet uit het lijstje zijn de 2 tassen van See By Chloé (nr. 5 & 6.) Ook dit merk vind ik prachtig en heb ik al een aantal keren mijn aandacht op gestort. Net als de Isabel Marant tas zijn dit ook weer van die perfecte tasjes die gewoon niet vervelen.

Afgelopen zomer heb je het vast en zeker voorbij zien komen, de Bucket had. Ik kwam deze fluffy variant tegen van La La Berlin (nr.7) Ik vind hem vooral zo leuk omdat het merk erin geweven staat en dat maakt hem lekker apart. Ook in de herfst kan de temperatuur dalen en dan is zo’n hoedje niet alleen heel stijlvol, ook nog is lekker warm!

Een tijdje geleden kwam ik in een winkel de Kknekkie elastiekjes tegen van van Bon Dep (nr.8) en kocht ik er een paar om als armbandjes te dragen. Ze zijn eigenlijk bedoelt als haarelastiekjes maar ik vind ze als accessoires om je arm gecombineerd met andere sieraden heel erg leuk. Ik zag dat ze nu ook verkocht worden in bundeltjes met perfect matchende kleurtjes!

Een beanie is een fashion item dat ieder jaar weer terug komt. Het is net als de Bucket had niet alleen heel functioneel om lekker warm te blijven, ze zijn ook perfect om je outfit mee compleet te maken. Je hebt altijd heel veel leuke kleurtjes te krijgen zodat je per outfit wel een bijpassende beanie kunt dragen. Ik vind zelf een lekker fel roze kleurtje of kikker groen heel tof! Maar een beige of zwarte variant moet je natuurlijk ook standaard in je kast hebben liggen.


Wat vind jij van deze items?
Wat is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram