Maak je inrichting compleet met leuke kussentjes!

Maak je inrichting compleet met leuke kussentjes!

Mijn huis is vrijwel zo goed als af alleen kan ik echt geen genoeg krijgen van het inrichten. Ik zie zoveel leuke inspiratie om mij heen waardoor ik bezig blijf. 

Veranderingen doorbrengen in je interieur hoeft niet veel te kosten. Met al een paar nieuwe items geef je het geheel al een hele andere look. Bijvoorbeeld met kussentjes!

kussen.nl2Iedereen heeft er wel een paar van in huis, op de bank, in een stoel of op je bed. Heerlijk, vrolijke en zachte kussentjes. Ik vind sierkussentjes ieder geval heel erg leuk in een interieur en ook heel leuk om mee af te wisselen. Op dit moment heb ik op mijn bank een heerlijke fake fur kussentjes en plaid om een beetje het warme winterse gevoel in huis te halen.

Zodra het voorjaar is ga ik deze veranderen naar iets neutraals, zachte pastel tinten en wat passende printjes. Ik ben ieder geval al even inspiratie gaan zoeken  wat mij leuk lijkt en ik kwam heel veel mooie varianten tegen. Kijk mee!

kussen.nl

Alle bovenstaande kussentjes komen van Kussen.nl die een heel breed assortiment hebben in hele leuke sierkussens, hoofdkussens en kussenhoezen. In de webshop is ieder geval voor iedere stijl wat te vinden en ook ik heb zeker een aantal op mijn lijstje staan.

Vooral rustige/beige tinten vind ik heel mooi en passend in mijn interieur, met een tikje fluweel (wat nu hartstikke hip is) en misschien wat leuke details zoals pareltjes en schelpjes om het geheel iets extras te geven. Laat het voorjaar maar komen!

Ben jij ook een liefhebber van leuke kussentjes in het interieur? 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

8 Reacties

 1. 28 januari 2017 / 12:44

  Het sierkussen Jana vind ik erg leuk. Maar ik vind kussens zo duur. Als ik kussens shop doe ik dat vaak bij de Ikea.

 2. Anoniem
  27 januari 2017 / 09:35

  Wat een leuke kussentjes allemaal! Ik vind die ronde en met fluweel heel tof!

 3. sabrina
  26 januari 2017 / 15:00

  Ik heb er een paar van de action, maar dit is andere koek!

 4. Donna
  26 januari 2017 / 10:02

  Ohh die ronde Pacific & Alaya zijn zoo leuk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram