Maak in 5 stappen je kamer meer zen!

Maak in 5 stappen je kamer meer zen!

Wil je wat meer Zen aan je leven toevoegen? Zo ja, dan heb je geluk! Er zijn een aantal eenvoudige dingen die je kunt doen om van je huis een vredige oase te maken. Met een paar edelstenen, sfeervolle kaarsen, boeddhabeeldjes en wat spirituele decoratie kun je gemakkelijk een ruimte creëren die ontspanning en meditatie bevordert.

Sta je ook continue aan en kan je wel wat meer rust in je hoofd gebruiken? Dan zijn de volgende tips zeker de moeite voor je waard. Benieuwd hoe je dat eenvoudig kunt doen? Kijk dan snel verder en ga aan de slag!


Edelstenen

Plaats een paar edelstenen rond je kamer om een positieve energiestroom te bevorderen. Populaire stenen hiervoor zijn amethist, rozenkwarts en citrien. Je kunt ze bij of op je bed leggen, in je meditatieplek voor je dagelijkse meditatie thuis of ergens anders waar je je geïnspireerd voelt om wat positiviteit toe te voegen. Zelf heb ik een mooi setje met stenen op mijn slaapkamer liggen en naast dat het er prachtig uitziet geloof ik ook in de positieve energie die het mij brengt. Er zijn tal van winkels waar je edelstenen kunt kopen. En een tip voor de coaches en therapeuten onder ons, als je een eigen KvK nummer hebt kun je hier tegen groothandel prijzen edelstenen bestellen.

Sfeervolle kaarsen

Aromatische kaarsen zijn een geweldige manier om in elke kamer een rustgevende sfeer te creëren. Kies er een met geuren als lavendel, sandelhout, jasmijn en andere ontspannende geuren om je te helpen ontspannen en een uitnodigende ruimte te creëren.


Bron Pexels – Elina Fairytale

Boeddha beeldjes

Van Boeddha-beeldjes wordt gezegd dat ze vrede en kalmte brengen aan degenen die erop mediteren. Dus waarom zou je er niet een paar aan je ruimte toevoegen? Je kunt ze online vinden of bij de meeste woonwinkels. Let er wel op dat het je eigenlijk een boeddha beeldje cadeau moet krijgen voor het geluk brengt. Ze zeggen wanneer je het voor jezelf koopt dat het ongeluk kan brengen en daarom is het handig om het op je verlanglijstje te zetten als cadeautje!

Spirituele decoratie

Voeg wat decoratie toe met een spirituele betekenis of symboliek. Dat kunnen dingen zijn als windklokken, dromenvangers of Mandala’s. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het op een persoonlijk niveau met je resoneert.


Met slechts een paar van deze eenvoudige veranderingen kun je je ruimte gemakkelijk veranderen in een rustige oase die ontspanning en meditatie bevordert. Dus ga je gang en probeer het eens! Je zou zomaar kunnen ontdekken dat de rust en kalmte die je zoekt dichterbij is dan je denkt.

Bron Unsplash – Kevin Malik

Wil jij graag een rustige oase creëren in huis?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram