Maak het knus: Meest trendy vloerkleden

Je ontkomt er niet aan, het is om kwart voor 7 alweer tijd om de lampjes aan te zettend en het gezellig in huis te maken. De dagen worden korter en om je door deze periode zo fijn mogelijk heen te sleuren is het tijd om je huis op en top knus en gezellig te maken.

Een mooie warme kleur aan de muur doet al wonderen, een paar nieuwe kussentjes op de bank geven een hele andere touch en een vloerkleed, die maakt het pas echt knus!


Op woongebied is er ontzettend veel en daarom kan een beetje inspiratie echt geen kwaad. Ik heb voor je de mooiste vloerkleden bij elkaar gezocht en deze vloerkleden op maat zijn geschikt voor iedere ruimte. Kijk mee!


In huis heb ik zelf een aantal kleden liggen. Ik vind kleedjes namelijk een ruimte enorm gezellig maken. Zo hebben we in de woonkamer eentje bij de bank, een leuke ronde op de eettafel en natuurlijk mijn favoriet, het giraffe kleedje van Doing Goods.

Een tijdje geleden liet ik al weten in een wishlist dat ik heel graag het ronde rotan kleedje wil vervangen voor een grotere die helemaal onder de eettafel past en zou ik voor de gezelligheid ons laagpolige kleed willen vervangen voor hoogpolig. Hoogpolig is natuurlijk heel zacht en warm aan de voeten en dat willen we natuurlijk de komende tijd graag hebben. Mijn aandacht gaat vooral naar mooie lichte kleuren zoals beige en zand. Niet geheel praktisch want knoeien doen we natuurlijk allemaal en dat is met hoogpolig altijd net wat lastiger schoon te krijgen. Ook vind ik donkergroene en okergele tinten erg mooi en misschien voor onze woonkamer wel een echte Eye-catcher. Welke vind jij het leukste?


Wat voor kleur vloerkleed zie jij het liefst in je woonkamer?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. 14 oktober 2019 / 19:58

  oh ze zijn zo leuk, ik wil er nog 1 in de woonkamer en 1 bij mijn bureau!

 2. 13 oktober 2019 / 18:35

  Ik vind hoogpolig en lichte kleuren ook heel mooi! Heb op dit moment een kleed dat lijkt op het kleed op de rechterfoto, maar deze breng ik binnenkort naar de milieustraat want die heeft echt wel z’n beste tijd gehad. Op zoek naar iets nieuws dus!

 3. 11 oktober 2019 / 09:25

  Heerlijk! Ik vind een vloerkleed altijd zo gezellig staan. De witte is mijn favoriet, alleen lastig netjes te houden denk ik.

  • Laura Louise
   Auteur
   11 oktober 2019 / 10:06

   Jaa dat denk ik ook. Dat is wel het nadeel van die mooie lichte kleden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram