Maak een persoonlijke cadeautje voor de feestdagen!

Maak een persoonlijke cadeautje voor de feestdagen!

Nu moet ik je eerlijk bekennen dat de feestdagen op dit moment een beetje langs mij heen gaan en ik denk dat veel meer mensen dat hebben. De Corona tijd speelt natuurlijk mee waardoor het een iets andere twist krijgt dan alle voorgaande jaren. We gaan niet lekker de stad in op jacht naar cadeautjes en ook de gezellige kerstmarkten voor dat ultieme gevoel kunnen we wel vergeten.

Maar natuurlijk is het wel de bedoeling om een beetje in de feeststemming te raken en er het beste van te maken, dus pak die doos met kerstballen er maar vast bij en zorg dat het in je huis alvast een feestje wordt. Ook is het niet mogelijk om met al je geliefde samen te zijn en daarom is het extra leuk om ze te verwennen met een persoonlijk cadeautje die je bijvoorbeeld kunt sturen met de post of even afgeeft aan de deur!


Bron Unsplash

Als je voor een grote groep mensen iets wil doen (bijvoorbeeld personeel binnen je bedrijf) dan kan je er ook voor kiezen om iets persoonlijks te laten drukken. Wat dacht je van zelf ontworpen wenskaarten, magazines, mondkapjes, tassen of een handige ijskrabber. Je kan deze helemaal stylen hoe jij dat wilt zodat je een een kleinigheidje aanbiedt met een persoonlijke draai eraan.


Bron Unsplash

Wat ik zelf altijd erg leuk vind is het samenstellen van een pakket. Niet een standaard cadeautje dat rechtstreeks vanaf een verlanglijstje komt, maar een leuke mand of tas samengesteld met van alles als een verrassing. Dit kan je natuurlijk zo groot en duur maken als je zelf wilt en het je eigen draai geven qua styling. Als je iemand hebt hier heel graag lekker van de natuur geniet is het toch ontzettend leuk een picknickmand te vullen met lekkers en wat spulletjes. Nog een mooie persoonlijk kaartje erbij en je cadeau wordt zeker gewaardeerd.

Of heb je iemand in de familie die wel van borrelen houdt, dan kan je een leuk kistje maken met wat borrelhapjes, speciaal biertjes of een flesje wijn. Om het helemaal af te maken kun je er nog een leuk spelletje aan toevoegen zodat de hele avond compleet gemaakt kan worden!

Toch voor makkelijk gaan en zeker weten dat die gene blij is met zijn cadeau? Pak het verlanglijstje er maar bij, kies iets leuks maar geef het cadeau bij het inpakken nog een beetje extra. Kan je wel wat inspiratie gebruiken? Je kunt cadeautjes op vele manier net wat leuker inpakken!


Bron Unsplash

Ben jij al druk in de weer met cadeautjes bedenken voor de feestdagen?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram