M.A.C – A Novel Romance♡Lingering Kiss

M.A.C – A Novel Romance♡Lingering Kiss

m2Als er een heftige lipkleur is waarmee ik dit jaar heb kennis gemaakt is het wel Lingering Kiss uit de nieuwe ‘A Novel Romance’ collectie van MAC.

Het is de eerste keer dat ik een zware  intens paars/bruine kleur heb geprobeerd op mijn lippen en ik moet zeggen dat het best wel wat heeft. Ik ben een enorme liefhebber van lipstick en ik heb heb al een hoop kleurtjes voorbij zien komen, maar deze is voor mij nieuw. Tijd om hem te reviewen!

m3Lingering Kiss is een van de 6 lipsticks die verkrijgbaar zijn in de nieuwe ‘ A Novel Romance’ collectie van MAC. Een kleurrijke collectie met prachtige tinten voor ieder wat wils.

Myself soft shimmery nude beige (lustre)
A Novel Romance light cool dusty pink (cremesheen)
Good Kisser mid-tone fuchsia (matte)
Hearts Aflame mid-tone brick red (matte)
Lingering Kiss deep plum red (matte)
Yield to Love mid-tone rose (cremesheen) Online Exclusive

MAC-A-Novel-Romance-Collectie-Lipstick

Lingering Kiss is de kleur die ik ben gaan testen, een matte variant met een diep warme kleur. Op het eerste gezicht lijkt hij te neigen naar een bruine tint maar als je goed kijkt is hij heel warm paars/rood. Ik ben ontzettend fan van de matte lipsticks van MAC en kon niet wachten om deze gewaagde kleur te gebruiken om mijn lippen mee in te kleuren.

m1

m4Hieronder de swatch van de lipstick. Zoals je kunt zien is het een mix van wijnrood en paars en in 1 woord: Prachtig!

m5Hieronder de kleur op mijn lippen.

m6

m8Het was even wennen want deze kleur was echt nieuw voor mij en had ik niet eerder getest maar wat is die prachtig en heftig tegelijk. Het is een kleur die ik zelf niet vaak zou dragen maar ik denk dat hij bij een getinte of donkere huid echt perfect past en al helemaal tijdens een herfst of winterdag. Zoals ik gewend ben van MAC brengt deze lipstick mooi aan, voelt hij voor een matte lipstick totaal niet droog op de lippen en is het pigment zoals je op de foto natuurlijk ziet weer intens goed.

m10

macfablouise

macfablouise2

De lipsticks zijn verkrijgbaar voor €18,50

De M.A.C ‘A Novel Romance’ collectie zal vanaf 6 september verkrijgbaar zijn bij alle M.A.C verkooppunten in Nederland en België.
Ook zal deze online verkrijgbaar zijn via www.maccosmetics.nl

Wat vind jij van deze lipkleur?
Heb jij iets uit de collectie wat je aanspreekt?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram