M.A.C Cosmetics doneert 115.000 EUR aan Orange Babies!

M.A.C Cosmetics doneert 115.000 EUR aan Orange Babies!

Op 30 november zijn pers, sponsoren en relaties van M.A.C Cosmetics en Orange Babies bijeengekomen in de Bijenkorf te Amsterdam voor een bijzondere Cheque Donatie.

In het kader van World Aids Day 2012 overhandigde M.A.C Cosmetics een cheque ter waarde van Euro €115.000,- aan de stichting Orange Babies om het Countdown to Zero programma voort te zetten.

Het intieme ontbijt in de Bijenkorf stond in het teken van World Aids Day. Zowel de stichting Orange Babies als M.A.C Cosmetics zijn nauw betrokken bij de preventie van Aids wereldwijd. Zo doneert M.A.C Cosmetics op jaarlijkse basis de opbrengst van haar Viva Glam collectie aan het M.A.C Aids Fund en is Orange Babies in Afrika actief om de overdracht van hiv van moeders op baby’s te voorkomen.

Samen met Orange Babies directeur Baba Sylla en mede oprichter John Kattenberg, namen de Orange Babies ambassadrices Caroline Tensen, Fiona Hering, Suzanne Klemann en Natasja Froger de cheque in ontvangst uit handen van Brand General Manager M.A.C Cosmetics Isabelle de Cock. Deze bijzondere donatie geeft Orange Babies de mogelijkheid om hun projecten in Afrika op succesvolle wijze voort te zetten. De Bijenkorf steunde zowel M.A.C Cosmetics als Orange Babies door het ‘The Kitchen’ restaurant ter beschikking te stellen voor de cheque donatie.

Tijdens het ontbijt stond de bijzondere band tussen M.A.C Cosmetics en Orange Babies centraal. Zo werd de reis van Caroline Tensen en Herman den Blijker uitgelicht, waarbij zij de resulterende projecten uit de M.A.C. donaties bezochten. Een moment dat de genodigden niet onberoerd liet. De ochtend kon omschreven worden als een vreugdevol samenzijn echter wel met een serieuze boodschap.

Baba Sylla: ‘Het ontroert me om hier weer te staan en dat we wederom een fantastisch bedrag mogen ontvangen, we kunnen hier zoveel goed werk mee verrichten. We hebben het motto ‘celebrate life’ en dat wordt mede mogelijk gemaakt door alle M.A.C make-up artists die dag in dag uit zich inzetten om Viva Glam te verkopen. Jullie zijn fantastisch!!’

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram