M∙A∙C | #VIVAGLAM ARIANA GRANDE 2

M∙A∙C | #VIVAGLAM ARIANA GRANDE 2

Dit najaar kunnen we opnieuw 2 nieuwe lipproducten ontvangen van de VIVA GLAM lijn van MAC in samenwerking met Ariana Grande. De VIVA GLAM collectie is er speciaal voor het goede doel, de gehele opbrengt gaat namelijk altijd naar het MAC Aids Fund. Dit maakt het natuurlijk nog toffer om te kopen en een bijdrage te leveren!

Maar naast een steentje bij te dragen aan het goede doel krijg je er ook een geweldig product voor terug. Benieuwd naar de nieuwe kleur? Kijk mee!

mac

Er zijn maar liefst 2 producten die je kunt kopen, een lipstick en lipglass. De lipstick is een beetje heavy maar zeker tof om een keer te dragen op bijvoorbeeld een feestje of wanneer je gewoon zin hebt in een knal kleur.

mac2

MAC Viva Glam Ariana Grande 2 | matte orchid pink

msc4

mac3

MAC Viva Glam Ariana Grande 2 lipglass | shimmering neutral mauve

De lipglass is wat neutralen en ideaal voor dagelijks gebruik. Hij is warm en heeft lekker veel shimmers. Hier ben ik toch wel heel benieuwd naar!

mac1

De producten zullen verkrijgbaar zijn vanaf september! Ik denk dat de prijzen net als altijd hetzelfde zijn. Lipstick €19,- en lipglass €18,50

Wat vind jij van deze 2 producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

  1. 26 juli 2016 / 15:37

    Zien er mooi uit, ben erg benieuwd naar de lipstick!

  2. Dona
    6 juli 2016 / 20:37

    Die lipstick!!! Ben heel benieuwd naar de swatches! Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram