Luxe Gadgets op mijn wishlist!

Luxe Gadgets op mijn wishlist!

Al een aantal jaartjes ben ik dagelijks bezig met mijn blog. Ik weet nog goed dat ik begon met een oude compact camera van mijn ouders voor het maken van foto’s en daar was ik erg trots op. Toen mijn blog opeens heel goed begon te lopen ging ik sparen en ging ik investeren in een camera, een ‘echte’ camera!

Canon EOS 750D

Ik ging met mijn vader naar de Mediamarkt en kocht daar een spiegel reflexcamera. Wow wat was ik toen blij!  Ik heb de camera nog steeds en jeetje wat heb ik hier al veel foto’s mee gemaakt. Toch merk ik dat ik toe ben aan verandering omdat de kwaliteit toch weer een beetje minder wordt en er in de loop der tijd toch weer heel veel camera’s op de markt zijn gekomen.

Ik gebruik op dit moment de Nikon D3100 maar mijn ogen zijn gericht op de Canon EOS 750D. Deze camera heeft een uitklapbaar scherm dat ik nu heel erg mis met fotografie en filmen en daarnaast is de kwaliteit qua megapixels vele malen beter dan mijn oude.  Een nieuwe camera aanschaffen is altijd een uitgave maar voor mij als blogger ook direct een investering. Ik vind mooie fotografie erg belangrijk op blogs en dat wil ik op mijn eigen blog ook blijven houden. Op mijn wishlist dus!

 


De nieuwe iPhone 8

Ook fotografie via mijn telefoon heeft een belangrijke rol gekregen, alles wat een beetje blog gerelateerd is deel ik namelijk op Insta en daar moet natuurlijk een mooie foto bij. Ik heb zelf nooit echt wat gehad met mobiele telefoons maar om een beetje met de tijd mee te gaan heb ik vorig jaar besloten om een abonnement te nemen met een nieuwe telefoon met goede camera. Ik liet mij adviseren en kwam uit bij de Samsung Galaxy S6 (die was toen vrij nieuw) en deze zou heel goed geschikt zijn voor mooie foto’s. Maar goed zoals het gaat met alles, de techniek verandert heel snel en er zijn nu alweer vele nieuwere en betere modellen beschikbaar.

En nu moet ik heel eerlijk bekennen dat ik de kwaliteit van de Galaxy S6 camera helemaal niet zo mooi vind en dat het toch wel begint te kriebelen om opzoek te gaan naar een nieuwe die nog betere foto’s kan maken. Research was niet echt nodig gezien ik de foto kwaliteit van mijn vriends iPhone vele malen beter en mooier vind. Nu las ik dat de camera van de nieuwe Galaxy S8 ook ontzettend goed moet zijn, maar ga ik denk ik toch voor de nieuwe iPhone 8. Deze telefoon ziet er niet alleen heel stijlvol uit, ook de camera moet echt een over de top goed zijn. Ik moet nog even geduld hebben tot mijn eigen abonnement afloopt maar dan kan ik via Mobiel.nl een nieuwe afsluiten met de beste aanbiedingen en kan ik nog mooiere foto’s maken!

(bron foto – Unsplash)

KitchenAid keukenmachine

Als laatste nog een item waar je flink voor in de portemonnee moet graven, namelijk een KitchenAid. Ik vind koken en bakken ontzettend leuk en nu al plaats ik heel af toe bak recepten op mijn blog maar dit wil ik heel graag uitbreiden. Ik heb hiervoor al mijn droomkeuken maar er is 1 item die nog ontbreekt en dat is de KitchenAid die al heel wat jaren op mijn wishlist staat. Deze keukenmachine is het apparaat die ontzettend goed is en ook nog eens leuk. Een die je gewoon standaard op je werkblad wilt hebben staan en niet wilt opbergen in een kast. De KitchenAid maakt het bakken een stuk leuker en het lijkt mij zo tof om hier baksels mee te maken en bij te fotograferen. Iedere zondag bij Heel Holland Bakt droom ik weer even weg bij de KitchenAid en weet ik dat deze ook ooit in mijn keuken zal staan!

(bron foto – Unsplash)

Heb jij nog dure gadgets op je Wishlist?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

  1. 20 oktober 2017 / 12:39

    Mooie wishlist! Zelf staat er bij mij nog de GoPro hero 5/6 hoog op mijn lijstje, andere items zijn toch wel lenzen en een iPad 🙂

  2. 20 oktober 2017 / 08:38

    Mijn lijstje lijkt heel erg op de jouwe! Mijn moeder heeft een Kitchenaid en dat is zo’n fijn apparaat, die wil ik later ook graag een. Een nieuwe iPhone of camera is ook altijd welkom!

  3. 20 oktober 2017 / 06:30

    Een KitchenAid staat bij mij ook op het lijstje. Wat een droom is dat ook om ik je keuken te hebben staan éh? 🙂 Verder kan ik ook nog een nieuwe Macbook gebruiken… Zo jammer dat al die dingen zo duur zijn! Haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram