LUSH | Wonderful You pakket!

LUSH | Wonderful You pakket!

Mijn vriend verraste mij afgelopen zaterdag met een geweldig lief verjaardagscadeautje. Hij weet dat ik een enorme liefhebber ben van de producten van LUSH en daar wist hij me dan ook ontzettend mee te verassen.

Hij gaf mij de geweldige Wonderful You pakket van LUSH. De doos zelf al is een plaatje opzich maar in de doos zitten maar liefst 10 heerlijke producten om lekker van te genieten. Ik wil je graag de inhoud ervan laten zien. Kijk mee!

lush1

Op de verpakking staat dat dit een schat is aan product om je te helpen bij je verzorgingsroutine. Het is dus een compleet pakket met allerlei heerlijke dingetjes voor een heerlijke quality time in de badkamer.

lush3

De box is gevuld met heel veel schuimpjes om je producten te beschermen, de heerlijke geur van alle producten komt je direct tegemoet wanneer je de deksel eraf haalt. Wat een heerlijk pakket om uit te pakken!

lush4

En hier zijn ze dan, 10 heerlijke producten. De meeste ken ik zelf ook nog niet en dat maakt het nog leuker. Ik weet bijna wel zeker dat ik ze allemaal heerlijk ga vinden.

Wat zit erin:

Godiva – Reiniging en verzorging in één. Cacaoboter geeft je zachte lokken terwijl de geur van hibiscus en jasmijn je haar parfumeert.
Tender is the Night – Deze sexy massagebar zit boordevol sensuele jasmijn en ylang ylang. Oh oh, Tender is de Night, zeker weten!
Sultana of Soap – Dit crémige stuk zeep bevat meer gedroogd fruit dan het gemiddelde zakje potpourri. Ruikt naar bergamot.
Gorgeous – Ruikt naar neoli en bevat luxe ingrediënten als tarwekiemen, teunisbloemen en avocado.
Flying Fox – Zomaar honing vonden we wat saai, dus voegden we Hongaarse, Griekse en Engelse honing toe. Plus wat jasmijn en ylang yang ylangolie.
9 to 5 – Verwijdert op zachte wijze make-up met amandelolie, orchidee extract en strobloem.
Dream Cream – Een zacht en eenvoudige body lotion voor de huid die snel geïrriteerd is. Boordevol kalmerende ingrediënten, als havermelk, kamille en lavendel.
Ro’s Argan Body Conditioner – Een rijke conditioner voor het lichaam met luxe arganolie en exclusieve rozenabsolute.
Aqua Mirablis – Maakt je velletje zacht, voedt ‘m intens en laat je lekker naar rozen ruiken. En dat zonder plakkerig aan te voelen.
Honey Trap – Verleidelijke witte chocolade met ingrediënten die je gelijk van je lippen wil likken: Sinaasappel, witte chocolade en honing.

lush5

Hmm ik kan echt niet wachten de producten te gaan gebruiken, alle beschrijvingen klinken zo heerlijk en de geuren, yummm! En daarnaast is de box zelf ook nog is ideaal om voortaan mijn lush producten in te bewaren, hij doet het namelijk heel goed in het interieur!

lush2

Heb jij ervaring met de heerlijke producten van LUSH?
Wat is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

26 Reacties

 1. 19 januari 2016 / 10:41

  Wat ben je goed verwend door je vriend! Vorige week zaterdag heb ik een dagje geshopt in Amsterdam dus kon ik het niet laten om mijzelf te trakteren op een aantal lekkere LUSH producten..

 2. 18 januari 2016 / 15:54

  Wat lief en leuk! Dan krijg je een cadeautje met daarin nog 10 verassingen! Veel plezier met het gebruik ervan

 3. 18 januari 2016 / 09:06

  Waaaaauw, een box vol Lush producten is toch wel het perfecte cadeau! Zo lief van je vriend. En wat zitten er een hoop fijne en verzorgende producten in. Jij kan weer even vooruit <3

 4. 17 januari 2016 / 21:37

  Wat een leuke box! En de producten lijken me allemaal heerlijk! Ik heb zelf nog geen kennis gemaakt met lush, maar wil echt zo graag. Even wachten op payday en dan toch echt iets bestellen denk ik! Liefs ilona

 5. 17 januari 2016 / 20:17

  Wat een heerlijk pakket! Jouw vriend weet wel leuke cadeautjes te geven 🙂 Ziet er allemaal heel mooi uit, geniet ervan.

 6. 17 januari 2016 / 20:15

  Het klinkt allemaal heerlijk. Ik heb ooit eens zo’n cadeaupakket aan een vriendin gegeven en dat rook ook al zo mega lekker! Binnenkort ga ik waarschijnlijk een weekendje weg. Een bungalow met bad. Ik moet nog even hard verzinnen welk Lush badproduct ik dan echt wil gaan proberen.

 7. 17 januari 2016 / 18:51

  Deze box ziet er zo leuk uit! Een fijne manier om lushproducten te leren kennen 🙂

 8. Anoniem
  17 januari 2016 / 17:07

  Oh meid wat ben je lucky! Zo’n fijne producten zitten erin. Lush is echt mijn favoriete merk, geniet ervan!

 9. 17 januari 2016 / 17:00

  Ooh, wat een heerlijke producten! 9 to 5 heb ik ook gehad en die vind ik ook heel fijn! De producten van LUSH zijn zo ontzettend goed dat ik blijf terugkomen bij deze heerlijke zepenwinkel. Dream Cream is trouwens ook heerlijk, lekker voedend voor je huid! Mijn ultieme favoriet? Snow Fairy! Hier heb ik gelukkig nog 3 grote flessen van, haha! 🙂 Ik ben benieuwd naar Ro’s Argan Body Conditioner! Superlief dat je dit hebt gekregen van je vriend! 🙂
  liefs

 10. 17 januari 2016 / 16:58

  Wat lief en wat een heerlijke producten zitten erin!

 11. 17 januari 2016 / 16:56

  Super lief van je vriend zeg! Hele mooie producten zitten ertussen! -x-

 12. 17 januari 2016 / 16:55

  Jaaa! Hij is super leuk! En de inhoud lijkt me heerlijk! Wat een geluksvogel ben jij! 😀

 13. 17 januari 2016 / 16:55

  Wat een heerlijke producten allemaal zeg! Ziet er goed uit!

 14. 17 januari 2016 / 15:55

  Wat een vrolijk en ‘happy’ pakket! Ik heb zelf ook de Ro’s Argan Body Conditioner (schijnt dat Kim Kardashian die ook gebruikt, haha) en Sultana of Soap!

 15. 17 januari 2016 / 15:29

  Ik kijk zo uit naar het moment dat ik weer een bad in huis heb en Lush badspulletjes kan gebruiken 🙂 Voor mij nog twee weekjes wachten! Ik ben dol op Lush en zoals je kan zien met name de badspullen 🙂 Maar ook de shower gels vind ik heel erg fijn! Wat een lief en mooi cadeautje!

 16. Anita te Gussinklo
  17 januari 2016 / 15:19

  O wat heerlijk zo’n pakket.
  Dat heeft je vriend goed uitgekozen voor je.
  Geniet er van.

 17. 17 januari 2016 / 15:10

  Wauw, wat zitten er mooie items in! Mijn favoriet is The Comforter. Schuimt goed in het bad (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram