MIJN LUSH STASH!

MIJN LUSH STASH!

Nu ik een eigen badkamer heb met een heerlijk bad is mijn LUSH collectie ook flink aan het groeien. Ik had al een aantal heerlijke producten bij elkaar gespaard maar met de afgelopen sale kon ik het niet laten om nog wat heerlijke producten te bestellen.

Tijd om weer een update te geven tussen deze fijne producten voor ze allemaal weer opgelost zijn in de badkuip. Benieuwd? Kijk mee!

Het gaat best wel snel, iedere week mag ik van mijzelf een ‘me time’ momentje hebben met een lekker maskertje en een heerlijk warm bad. Ik moet dus wel opschieten met dit artikel want ze LUSH producten gaan er snel doorheen. Nu moet ik wel zeggen dat ik niet alleen LUSH gebruik in bad, zo heb ik van Rituals ook een heerlijke Bath Bubble en van Jo Malone ook nog een lekkere olie staan. Afwisselen dus. Maar LUSH springt er eigenlijk altijd bovenuit, de geuren, de kleuren het hele bath bomb effect ik hou ervan!

Welke producten heb ik op dit moment!

Ik heb in de badkamer een mandje staan waar ik alle bruisballen in heb zitten. Het ruikt heerlijk en het staat ook nog is gezellig.

lush1

Mijn grote favoriet is de grote Humpty Dumpty bruisbal die ik cadeau kreeg van mijn zus. Deze is echt MEGA vergelijke de andere en is zelfs eentje die je wel 3x kunt gebruiken. Ik vind het zo schattig en zonde om hem te gebruiken maar er komt een moment dat die eraan moet geloven. Ik ben benieuwd, er zou zelf een gebakken ei inzitten!!

Golden Wonder (het gouden cadeautje) kocht ik tijdens de kerst en ken ik al van wat jaren geleden. Dit cadeautje ruikt heerlijk en zit vol met kleuren balletjes. In bad is het echt een feestje!

lush0

lush3

Extra LUSH verzorging

Naast de producten voor in bad heeft LUSH ook verzorging en op dit moment heb ik onderstaande producten. Nu moet ik zeggen dat ik de 9 to 5 cleansing lotion niet echt heel fijn vind en ook vrijwel niet gebruik. De reiniger werkt namelijk niet echt voor mijn gevoel…

Mijn grote favoriet uit dit rijtje is de Sleepy Bodylotion. Deze crème ligt op mijn nachtkastje en gebruik ik iedere avond voor ik ga slapen. Door de heerlijke zacht geur van lavendel werkt het ook heel ontspannen. Dit is zeker een LUSH product die ik ook opnieuw wil hebben zodra die op is.

lush5

lush6

Ben jij ook een liefhebber van de LUSH? Heb je nog een echte LUSH aanrader voor mij?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

10 Reacties

 1. 1 februari 2017 / 15:11

  Oeh heerlijke stash! jaloers op de bruisballen.. ik heb geen bad boehoe! Ik vind lush lemony flutter nog steeds top en rosy cheeks masker

 2. 1 februari 2017 / 13:02

  Wat een heerlijke stash, vooral al die bruisballen!

 3. Donna
  1 februari 2017 / 09:38

  Hmm wat een heerlijke en vooral ook vrolijke producten heb je van LUSH!

 4. 1 februari 2017 / 08:57

  Wauw, wat een jaloersmakend fijne collectie heb jij! Ik ben ook dol op Lush, maar wij hebben helaas geen bad, dus de bath bombs koop ik bijna nooit, alleen als ik eens naar een hotel ga. Verder ben ik enorm fan van Lemony Flutter en Angels on bare skin!

 5. 1 februari 2017 / 08:45

  O ik ben jaloers op jou, ik wil ook zo’n tof mandje vol Lush! De sleepy bodylotion lijkt mij ook geweldig, dat wordt mijn volgende aankoop. Daarnaast ga ik de zeezout shampoo proberen! Malou x

  • 1 februari 2017 / 09:39

   Jaa die Sleepy bodylotion is echt heerlijk, zeker een goede aankoop!! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram