LUSH – Space Girl

LUSH – Space Girl

6

Onmogelijk om mij de winkel niet in te krijgen als ik meters vanaf de winkel al de heerlijke geuren ruik uit de LUSH…

Kruiden, bloemen, zoet, fris, alles vliegt om je oren en sleurt je zo mee naar de kassa. Voor ik het wist stond ik alweer buiten met een heerlijk aankoopje. Dit keer hield ik het netjes en verliet ik de winkel met een heerlijke bruisbal.

Nu heb ik thuis geen bad en dat vind ik erg jammer. Daarnaast weerhoudt het mij niet om dan geen bruisbal te kopen want ook zonder bad kun je deze heerlijke producten gebruiken en ik vind ze net even wat leuker dan de ‘vaste’ zepen.

7

Ik ging voor de bruisbal die mij direct de aandacht trok, lila blauw met allemaal glitters, zonder dat ik eigenlijk echt wist met welke geur ik te maken had was ik er al uit dat deze het ging worden, de Space Girl!!

Space Girl is een heerlijke bruisbal met de geur van zwarte bessen, grapefruit en bergamot olie. Een heerlijke combinatie al zeg ik het zelf + nog die leuke glitters om het nog wat echte stralender te maken.

Nu gebruik ik hem onder de douche en dat is eigenlijk best makkelijk. Ik hou hem onder de kraan waardoor hij wat zachter gaat worden en waardoor je er makkelijk een stukje vanaf kan breken, vervolgens haal ik mijn douchepuff erover heen en dan aanbrengen op de huid. Met als resultaat een heerlijke zachte huid, een onwijs lekkere geur en je hele badkamer ruikt naar een LUSH winkel!

8

Hou je van een zoete maar toch frisse geur? Dan raad ik je zeker aan om Space Girl is te gaan proberen!

Space Girl is een bruisbal van 125 gram en kost 4,55 EUR. Ik gebruik hem onder de douche waardoor ik hem wat langer kan gebruiken dan een badbeurt wat natuurlijk ook weer voordelen heeft. Ook verkrijgbaar in de webshop van LUSH via deze link.

Welke producten van de LUSH raad jij aan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram