Lush presenteert limited edition Vivienne Westwood furoshiki!

Lush presenteert limited edition Vivienne Westwood furoshiki!

lush1Niemand minder dan Queen of Punk Vivienne Westwood ontwierp de nieuwe Climate Revolution Furoshiki die vanaf maandag 18 november als limited edition verkrijgbaar is bij drie geselecteerde winkels van Lush Fresh Handmade Cosmetics in Nederland.

De opbrengst van de verkoop van de unieke furoshiki, gemaakt van 100% biologisch katoen, gaat naar het Climate Revolution fonds dat initiatieven ondersteunt op het gebied van klimaatverandering.

Het exclusieve item is geïnspireerd door de Japanse furoshiki, een designzakdoek die wordt gebruikt als stylish alternatief voor inpakpapier. Daarnaast wordt de furoshiki ook gebruikt als fashion statement, door deze om je haar te knopen of als sjaal om je hals. De furoshiki’s zijn verkrijgbaar in camel en lichtroze en zijn beide bedrukt met ‘The Face of War’, een ontwerp van Westwood dat de strijd tegen klimaatverandering symboliseert.  De Climate Revolution furoshiki is met de hand gedrukt op biologisch katoen.

Hieronder wordt handig uitgelegd hoe je het kan gebruiken om je volgende cadeautje mee in te pakken. Je kunt het natuurlijk ook dragen als uniek mode-item!

De Climate Revolution Furoshiki wordt vanaf maandag 18 november in zeer geringe oplage van 50 stuks verkocht in drie geselecteerde winkels van Lush in Nederland (Utrecht, Den Haag, Amsterdam Kalverstraat). Via de webwinkel van Lush Nederland zijn er 10 stuks beschikbaar. Kijk voor de adressen op www.lush.nl of op www.lush.com voor verkooppunten in het buitenland.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram