LUSH Full of Grace gezichtsserum

LUSH Full of Grace gezichtsserum

lush1

Tijdens het LUSH & Glossybox event maakte ik voor het eerste kennis met een collectie verzorgingsproducten van LUSH. Met de heerlijke zepen, bubble bars en gels ben ik al enige tijd mee bekent maar met de huidverzorging werd ik totaal verrast…

Het product dat ik vandaag wil laten zien aan jullie is een tropische topper van lush, de Full of Grace gezichtsserum. Het is een serum in vaste vorm vol met tropische boter en kalmerende kamille. Dit product ontving ik in de Goodiebag die ik mee kreeg naar huis. Omdat ik al zo enthousiast was tijdens het event ben ik hem direct gaan gebruiken. Ik vind het niet alleen ontzettend fijn, ik vind het product zelf ook super leuk.

lush2

Het verzachtende serum wordt gemakkelijk opgenomen door je huid en is voor de gevoelige huidjes echt een must. Amandelolie, murumuru– en cupuacu boters voeden je huid intensief, rozenolie kalmeert de irritaties. Er is ook nog is Portobello champignons in gestopt, omdat die barstensvol anti-oxidanten zitten. Er zitten geen conserveringsmiddelen in.

Kalamine poeder verzacht huidirritaties en heeft een verkoelende werking. Daarnaast bevat het essentiële oliën van blauwe kamille en tagetes, deze oliën staan al eeuwenlang bekend om hun kalmerende werking.

lush3Door warmte van je handen komt het serum los waarmee je vervolgens je huid kan verzorgen en masseren. Zonder gekheid, het voelt echt als een massage op je huid. Hoe fijn is dat?

lushbarOp de foto hierboven heb ik een laagje van de bar op mijn huid.  En op de onderste foto zie je dat het product los komt door de warmte.

lush4Je kunt de bar dagelijks gebruiken als verzorging of je laat het de hele nacht intrekken als een  nachtverzorging wat ik ook zeker is ga proberen.

In het begin toen ik het woord rozenolie hoorde vallen dacht ik eigenlijk direct dat dit product niet voor mij was weggelegd, ik vind rozengeur nou niet echt de ideale geur om mijn huid mee te verzorgen. Maar tot mijn grote verbazing viel dit heel erg mee, de geur van rozen is aanwezig maar zit totaal niet in de weg. De serum heb ik tot nu toe iedere dag al gebruikt en ik vind het heerlijk. Ik heb het idee dat je er erg lang mee kunt doen omdat je al bij een beetje olie genoeg hebt. Helemaal nu het buiten kouder wordt en mijn huid een stuk droger is, is de Full of Grace serum echt een must voor mij!

De bar is 20g en kost €15,75

Heb jij ervaring met zulke LUSH producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram