LUSH Bubblegum Lipscrub!

LUSH Bubblegum Lipscrub!

a

Vorig week kwam hij al voorbij in mijn Shoplog, de knalroze, mierzoete bubblegum lipscrub van de LUSH…

Dit product van LUSH stond al een tijdje op mijn Wishlist en nu heb ik hem sinds een paar dagen in mijn bezit en ik ben er dol op, het wordt werkelijk een verslaving om het zoete suikergoedje over je lippen heen te masseren.

b

Deze tijd van het jaar is echt vreselijk als het gaat om mijn mond & mijn lippen. Velletjes hier, scheurtjes daar… Ik blijf maar smeren met balsems wat natuurlijk totaal niet goed is om te veel te doen. Maar nu met de scrub van LUSH kan ik al doei zeggen tegen deze droge velletjes!

c

De lipscrub is gemaakt op basis van suiker. De kleine suikerdeeltjes masseer/scrur je over je lippen waardoor je een lekker zacht en glad laagje krijg  en natuurlijk zonder die lelijke velletjes. De geur van zoete snoepjes en ijs is werkelijk heerlijk en het knal roze kleurtje ziet er natuurlijk ook super leuk uit!

Door je lippen te scrubben zorg je ervoor dat je lippen er gezonder uit gaan zien wat natuurlijk weer ideaal is voor het gebruik van lipstick!

d

e

De houdbaarheid van de scrub is lekker lang, namelijk 1 dikke jaar, onder op het potje zit de sticker met de datum wanneer die gemaakt is. Bij mij staat er 09-01-13 en is houdbaar tot 09-03-14 en dat is natuurlijk erg fijn!

De lipscrub kost wel wat, voor ongeveer 10 EUR heb je een heerlijke potje van 25G en staat vast in het assortiment van de LUSH.

Ben jij bekend met de lipscrub? Wat vind jij?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram