Mijn LUSH bestelling | Halloween & Winter!

Mijn LUSH bestelling | Halloween & Winter!

Wanneer LUSH met de Halloween en Kerstcollectie komt ben ik er als de kippen bij. De geuren, de kleuren het is helemaal mijn ding en ik kan het dan ook niet laten om wat lekkere items te bestellen. 

Helaas zit er geen LUSH in mijn buurt en daarom profiteer ik van de webshop met als enige nadeel die ellendige €6,60 verzendkosten. Gelukkig deel ik mijn LUSH liefde met mijn zus en konden we dan ook samen een leuke bestelling plaatsen. Benieuwd wat ik koos? Kijk mee!

lushMaple LeafPumpkin | Bath Bomb

In mijn nieuwe huis waar ik precies over 15 dagen de sleutel van krijg zit een bad en dat is een van de dingen die ik zooooo graag zou willen hebben. Ik kan dan ook niet wachten om tot ik hier eindelijk ik kan liggen. Bij een bad horen natuurlijk lekkere badspulletjes en nu kon ik dan ook eindelijk wat dingen hiervoor aanschaffen. Ik koos daarom voor de Pumpkin Bath Bomb uit de Halloween collectie van LUSH. Deze heeft de geur van taartje door het zoete van vanille en het kruidige van kaneel, hmmmmm!
lush2
Maple Leaf Lord Of Misrule | Bath Bomb
Een van de producten die ik uit de halloween collectie heel graag wou proberen is de Lord of Misrule Bath Bomb. Deze heeft namelijk een heerlijke kruidige geur van patchouli met zwarte peper en moet iets weg hebben van een heerlijke Chai Tea. Deze ga ik gebruiken op een koude winterdag!
lush3
Maple LeafButterbear | Bath Bomb
De Butterbear van LUSH heb ik al een paar keer eerder gehad en ook deze kon natuurlijk niet ontbreken. Dit schattige ijsbeertje is wederom voor in bad en heeft een heerlijke zachte en ontspannende geur. Ik vind de beertjes er altijd zo schattig uitzien en deze zijn ook lekker betaalbaar tussen de andere LUSH producten.

lush1

Maple LeafMistletoe | Bath Bomb
Dan kocht ik uit de kerstcollectie ook nog de bath bomb Mistletoe. Hij ziet er geweldig uit met de mooie kleurtjes maar de geur is ook helemaal mijn ding. Het is namelijk heel zacht van jasmijn en heerlijk ontspannend. LUSH omschrijft het als een sprookjesachtige geur en daar sluit ik mij bij aan! Ik denk dat deze bath bomb een heel mooi effect geeft in bad. Tegen de tijd dat ik hem ga gebruiken, post ik natuurlijk een foto mijn Instagram!lush4
lush0
Benieuwd wat LUSH allemaal in de nieuwe collecties heeft zitten? Neem dan snel een kijkje tussen de Halloween & Winter/Kerstcollectie!
Wat vind je van mijn aankoopjes?
Heb jij al iets uit de nieuwe collectie gekocht?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

16 Reacties

 1. 14 oktober 2016 / 17:43

  De Lush halloween & kerstproducten zijn jaarlijks een voltreffer. Het beertje koop ik ook standaard jaarlijks opnieuw.
  Veel plezier met het badderen in je nieuwe huis.

 2. 13 oktober 2016 / 17:01

  De Mistletoe bath bomb lijkt mijn zo fijn! Die wil ik zeker nog aanschaffen! Wel jammer inderdaad dat die verzendkosten zo prijzig is, maar gelukkig kan je hem met je zus delen! Ik heb laatst de Monsters’ Ball uit de Halloween collectie gekocht, die ruikt zo lekker!
  Je foto van de Butterbear en de Mistletoe staan trouwens omgedraaid.

  • 14 oktober 2016 / 11:00

   Jaa die verzendkosten zijn altijd een beetje een tegenvaller maar delen maakt het een stuk beter 😀
   Dankjewel 😀 Heb het gelijk aangepast!

 3. 13 oktober 2016 / 17:00

  De Mistletoe bath bomb lijkt mijn zo fijn! Die wil ik zeker nog aanschaffen! Wel jammer inderdaad dat die verzendkosten zo prijzig is, maar gelukkig kan je hem met je zus delen! Ik heb laatst de Monsters’ Ball uit de halloween collectie gekocht, die ruikt zo lekker!
  Je foto van de Butterbear en de Mistletoe staan trouwens omgedraaid.

 4. 13 oktober 2016 / 17:00

  De Mistletoe bath bomb lijkt mijn zo fijn! Die wil ik zeker nog aanschaffen! Wel jammer inderdaad dat die verzendkosten zo prijzig is, maar gelukkig kan je hem met je zus delen! Ik heb laatst de Monsters’ Ball uit de halloween collectie gekocht, die ruikt zo lekker!
  Je foto van de Butterbear en de Mistletoe staan trouwens omgedraaid.

 5. 10 oktober 2016 / 08:43

  Oeh wat een heerlijke herfstsfeer op je blog! Mooie aankoopjes, ik vind Butterbear echt super fijn 🙂

 6. 9 oktober 2016 / 19:43

  Oh wat fijn dat je straks een bad hebt! Ik ben jaloers! Dan kun je deze dingen heerlijk gebruiken:) En handig dat jullie samen een bestelling plaatsen, dat scheelt zeker in de verzendkosten!

 7. Donna
  9 oktober 2016 / 18:03

  Hmm ziet alle 4 heerlijk uit. Ben benieuwd naar de Lord of Misrule! X

  • 9 oktober 2016 / 18:04

   Ik ook!! De geur is al zo lekker, kan niet wachten hem te gebruiken 😀

 8. 9 oktober 2016 / 16:55

  Wat ziet dat er allemaal schattig uit!
  Leuk om kado te geven 😉

  Xoxo

 9. Kim
  9 oktober 2016 / 14:41

  Oh wat een heerlijke producten allemaal. Ik wil ook binnenkort naar de LUSH om wat in te slaan.
  Wat een mooie foto’s trouwens <3

 10. 9 oktober 2016 / 13:07

  het is maar goed dat ik nu even in een no buy zit XD want ik zou niet kunnen kiezen en gewoon ALLES bestellen :3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram