L’Oreal || Volume Million Lashes Waterproof

L’Oreal || Volume Million Lashes Waterproof

m1Een tijdje geleden in een mascara review liet ik al weten dat ik de laatste tijd alleen maar goede mascara’s ontdek. Stuk voor stuk maken ze mijn mini wimpers voller vol volume en een mooie krul. 

Nu heb ik vandaag opnieuw een mascara review van de Volume Million Lashes mascara van L’Oreal. Deze is waterproof en is gehuld in een heerlijke zomerse verpakking. Benieuwd of het wat is? Kijk mee!

m2

Het gaat dus om de Volume Million Lashes mascara Waterproof van L’Oreal. Deze mascara belooft je wimpers volume te geven zonder klontjes.

Helemaal voor de zomer is een waterproof mascara natuurlijk ideaal. Ik ruil ieder geval mijn ‘normale’ variant altijd in deze tijd van het jaar om voor een waterproof versie. Ik merk dat mijn mascara dan ook gedurende een warme zomer dag een stuk beter blijft zitten. En natuurlijk is het helemaal geschikt als je lekker gaat zwemmen.

m3

De uitstraling van de million lashes mascara’s heb ik altijd al aantrekkelijk gevonden. De huls en de kleuren combinaties maken het stijlvol en aantrekkelijk. Deze waterproof variant is azuurblauw met goud en heel passend bij de zomer. Ik vind hem mooi!

Het borsteltje is zoals ik ben gewend bij de million lashes erg dik vol ‘sprietjes’ waarmee je ieder haartje kan voorzien van een laagje mascara. Op de verpakking staat zelfs aangegeven dat het je wimpers 3x dikker maakt. Voor de rest is het borsteltje erg flexibel.

m4

Hieronder mijn wimpers zonder mascara.

geen-mascara

Hieronder het resultaat op mijn wimpers aangebracht.

met
m6

Conclusie:

Nu moet ik zeggen dat het resultaat wel oké vind en dat het mijn wimpers wel een boost geeft. Ook vind ik dat het mascara borsteltje er inderdaad echt voor zorgt dat je geen klontjes krijgt en dat de wimpers allemaal mooi worden voorzien van een laagje. Alleen vind ik toch het borsteltje te groot voor mijn onder wimpers. De prijs is best aan de hoge kant, je hebt een goede mascara maar of ik het persoonlijk de moeite waard vind? Ik denk dat ik toch liever een mascara heb met een dunne borsteltje!

m10

Verkrijgbaar bij de drogist voor €17,95

Welke mascara gebruik jij op dit moment?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram