L’oreal Outlet || Maybelline Super Stay nagellak

L’oreal Outlet || Maybelline Super Stay nagellak

Afgelopen zaterdag ging ik naar Roermond samen met mijn zus om een kijkje te nemen bij de Designer Outlet. We waren daar op uitnodiging van L’Oreal om de nieuwe outlet winkel van L’oreal bewonderen.

Natuurlijk namen we ook een aantal make-up producten mee waaronder twee nagellakken van Maybelline waar ik helemaal dol op ben geworden. Vandaag laat ik je deze musthave kleurtjes voor de zomer zien. Kijk mee!

n2

Het gaat om twee nagellakken van Maybelline uit de Superstay 7 Days Gel Nail collectie. Dit zijn lakjes die beloven zeker 7 dagen prachtig op je nagels te zitten en een hoogglans finish te hebben wat op een gellook moet lijken. De flesjes zelf vind ik er aantrekkelijk fris en vrolijk uitzien.

De nagellakkwastjes zijn groot favoriet van mijn, deze zijn namelijk lekker breed en rond afgesneden. Hiermee kan ik vrijwel in 1x het hele nagelbed bedekken met een kleurtje. Ideaal!

n3

20 Uptown Blue 

Uptown Blue is een prachtig hemelsblauw kleurtje. Ik hou van blauwe kleuren om op mijn nagels te dragen omdat dit lekker fris en vrolijk staat. Toen ik dit lakje Uptown Blue tegen kwam in de outlet was ik dan ook direct verkocht. Heerlijk fris, fel en ideaal voor de zomer! n4

Hieronder het resultaat van het kleurtje aanbracht op mijn nagels. Ik heb twee laagjes gedaan voor het mooiste resultaat. Is die niet super leuk?

 

1

23 Mint Jade

Mint Jade is een prachtig mint groen kleurtje. Heel zacht en aantrekkelijk en net als de blauwe ook weer lekker fris. Dit kleurtje mint had ik nog niet in mijn collectie en sprak mij daarom ook gelijk aan. Opnieuw weer heel erg leuk voor het voorjaar en de zomer!

n5

Hieronder het resultaat op mijn nagels. Ik heb twee laagjes van de nagellak aangebracht. 2

Uptown Blue – Mint Jade

PicMonkey Collage

Conclusie:

Dat ik een nagellak freak ben geworden is waarschijnlijk wel duidelijk. Sinds ik mijn nagels kan lakken ben ik dol op leuke kleurtjes. Deze lakjes uit de outlet bevallen mij heel er goed en word ik oprecht vrolijk door. De nagellak geeft aan een soort gellook te hebben maar dat vind ik persoonlijk wat tegenvallen, de glans is mooi maar niet perse ‘gellook achtig’. Desondanks dat vind ik ze geweldig en erg mooi qua dekking en qua aanbrengen. Ik draag de blauwe kleur nu voor de 4de dag en het zit er nog netjes op!

n1

De prijs van de nagellakken in de outlet waren €4,- per stuk.
Normaal verkrijgbaar voor €8,99 per stuk. 

Benieuwd naar mijn avontuur in de Designer Outlet in Roermond? Lees hier het verslag!

Wat vind jij van deze nagellakken? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 16 augustus 2015 / 18:47

    Super mooie zomerse kleurtjes en dat voor zo’n klein prijsje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram