L’Oreal Outlet || L’Oreal Miss Mange set!

L’Oreal Outlet || L’Oreal Miss Mange set!

Bij L’Oreal in de Designers Outlet van Roermond kwam ik een set tegen met daarin twee producten om echte manga ogen te creëren. 

De Miss Manga mascara is al een tijdje verkrijgbaar en ook best bekend. Met deze mascara kan je namelijk je eigen ogen omtoveren in echte manga ogen. Althans, dat wordt er beloofd. Ik had al veel gehoord over deze mascara en vond het tijd om hem zelf is te testen. Benieuwd? Kijk mee!

m2

De set die ik meenam uit de outlet bevat twee producten:

 • Miss Manga Mega Volume mascara
 • Color Riche kohl Black

m3

De producten zitten verpakt in een kartonnen doosje wat er heel vrolijk uitziet. De verpakking is namelijk kleurrijk en versierd met manga poppetjes. Op de achterkant staan de stappen hoe je grote ogen kunt creëren met deze producten. Bij de drogist kan je natuurlijk de mascara ook los kopen.

m5

m4

 

Miss Manga MEGA Volume Mascara 

Ik begin met de mascara, deze heb je vast en zeker wel een keertje in het schap gezien. De verpakking is glanzend zwart met roze en ziet er leuk uit. Ik vind de mascara verpakkingen van L’Oreal altijd fijn met het extra ‘klik systeem’ wanneer je de mascara dop dichtdraait. Zo weet je zeker dat hij goed afgesloten is en droogt hij minder snel uit.

m6

Hieronder het mascara borsteltje van deze mascara. Zoals je kunt zien is het een beetje een chaos en is het borsteltje verdeelt met korte en lange haartjes. De mascara is zelf ook flexibel en kan je buigen.

m7

L’Oreal Color Riche Kohl 

Om je ooglook helemaal compleet te maken zit er in deze set een jumbo oogpotloodje. Met dit potlood begin je en set je een lijntje boven je wimpers. Het is een scherpe punt waarmee je makkelijk kunt werken. De kleur is 501. Black.

m8

m9

PicMonkey Collage

Hieronder het resultaat aangebracht op mijn ogen. Ik heb zoals de verpakking aangaf een zwart lijntje getekend boven mijn wimperrand en vervolgens een laagje mascara aangebracht.

Links geen make-up / Rechts met oogpotlood en mascara

mascara

Naast mijn make-up loze hoofd links voel ik me wel een een beetje een clown als ik de mijn ogen zo opgemaakt heb.

mascara2

Conclusie: 

Helaas, deze mascara is echt een NO voor mij. Hij ziet er heel leuk uit en het idee voor manga ogen vind ik leuk bedacht maar mijn wimpers worden echt chaos. Ik krijg veel klontjes, alles plakt aan elkaar en ik krijg mijn gewoon niet mooi. Het is een ellende van klontjes en spinnenpoottje en dat wil ik natuurlijk niet. Helaas is deze mascara voor mij is het echt tegenvaller…

m1

Verkrijgbaar in de outlet voor €10,-
De miss Manga mascara is ook verkrijgbaar bij de drogist voor €14,99 

Heb jij ervaring met de Miss Manga mascara?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

12 Reacties

 1. 29 augustus 2015 / 12:28

  Jammer van de klontjes op je wimpers, de lengte vind ik wel erg mooi!

 2. 28 augustus 2015 / 13:53

  Leuk idee, vind zelf de mascara niet erg fijn!

 3. 28 augustus 2015 / 12:35

  Leuk setje. Wel heel jammer dat de mascara zo tegenvalt! Bij sommige mensen ziet íe er prachtig uit, en bij anderen verschrikkelijk. Jammer zeg dat ‘ie zo klontert.

 4. 28 augustus 2015 / 12:03

  Oei nee, zo veel klontjes en spinnenpoten zijn ook niet aan mij besteed. Doe mij maar mooie lange en gesepareerde wimpers.

 5. 28 augustus 2015 / 11:25

  Ieh, wat jammer dat deze mascara zo klontert! Ik had beter verwacht, helemaal wanneer je kijkt naar die reclame waarbij het meisje helemaal perfecte wimpers heeft, haha

 6. 28 augustus 2015 / 10:38

  Leuk setje, jammer dat de mascara tegenvalt ziet er zo leuk uit de verpakking!

 7. 28 augustus 2015 / 08:42

  Deze mascara was ook al niet voor mij weggelegd. Echt jammer!

 8. 28 augustus 2015 / 05:41

  Ik heb deze mascara een tijd terug ook gehad en ik vond het ook 3 x niks, jammer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram