L’Oreal | La Palette Nude – Beige 02

L’Oreal | La Palette Nude – Beige 02

l1

Bijna een jaar geleden kwam ik in Londen van L’Oreal het La Palette Nude tegen in de rosé versie. Ik was direct verliefd en nam hem nee naar Nederland. Helaas kwam ik erachter dat het een palette is die waarschijnlijk niet in de Nederlandse schappen zal gaan liggen.

Gelukkig is er toch een lichtpuntje want een andere variant van La Palette Nude, de beige edition komt wel naar Nederland. Benieuwd of dit palette iets voor je is? Kijk mee!

l2

Het palette is langwerpig qua verpakking en ziet er simpel en stijlvol uit. Net als als de rosé versie is de verpakking hetzelfde en is het palette bedrukt met gouden letters. Ik vind het zelf een handig formaat. Voor de rest zit er in het doosje een kwastje met twee kanten en een spiegel. Daardoor is dit palette ook heel handig om mee te nemen, bijvoorbeeld op vakantie.  In totaal zitten er maar liefst 10 kleuren in. De rosé versie had voornamelijk (lichte) roze en paars tinten en in de beige variant zitten mooie nude bruine kleuren.

l4

De oogschaduw kleuren hebben verschillende finishes, zo kom kom je matte kleuren tegen en shimmers. Hieronder zie je de swatches van de kleuren uit het palette. Het pigment is goed en de oogschaduw brengt mooi aan zonder dat het poederig is.

l6

Hieronder zie je allebei de palette, links het rosé palette en rechts de beige variant.

l5

Ik was al erg enthousiast over het La Palette Nude in rosé. De kwaliteit en de kleuren zijn mooi en het doosje zelf is ook hartstikke prima. Ik vond het destijds heel jammer dat het rose palette niet naar Nederland kwam maar we hebben gelukkig de beige variant die wel straks te vinden is in het schap. Deze is ook qua kwaliteit een toppertje en hou je van neutrale make-up in aardtinten en de afwisseling van shimmer en mat, dan is het echt een aanrader. De prijs ligt behoorlijk aan de hoge kant maar zal zeker geen miskoop zijn.

l10Vanaf week 34 (rond augustus) zal het palette verkrijgbaar zijn in de drogist voor €19,95 

Meer informatie over het rosé palette vind je hier.

Wat vind jij van het L’Oreal La Palette Nude palette?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram