L’Oreal || Infallible Gloss Xtreme Resist

L’Oreal || Infallible Gloss Xtreme Resist

m1

Vandaag heb ik een review voor jullie van twee Infallible glosses van L’Oreal. Deze zoete glosses geven je lippen een super glossy effect wat natuurlijk helemaal past bij de zomer. 

 Ik moet je bekennen dat ik zelf niet echt een lipgloss gebruiker ben maar dat door de uitstraling van deze twee producten en de frisse kleuren ben ik toch nieuwsgierig geworden. Benieuwd hoe ze mij bevallen? Kijk mee!


m3

In totaal zijn er maar liefst 10 kleuren verkrijgbaar. Ik review vandaag twee varianten. De 504 in My Sky is the Limit en 201 Sparkle Shower.

m4

m5

De infallablle lipgloss zijn verkrijgbaar in felle tot neutrale tinten om je lippen niet alleen een glossy effect te geven maar ook een verleidelijke tint. Als je houdt van neutrale make-up dan is een lipgloss natuurlijk ideaal. Deze zijn vaak te heftig op de lippen maar geven je toch een vrouwelijk effect.

Toch zijn er vele die alleen de minpunten van een lipgloss zien, bijvoorbeeld de substantie. Deze plakt namelijk snel en dat is gewoon niet fijn om te hebben. Tegenwoordig valt dat echt reuze mee en is de substantie vaak heel comfortabel op de lippen.

m6

My Sky is the Limit 

De kleur die natuurlijk direct opvalt is nr. 504 My Sky is the Limit. Dit is een fuchsia kleur die natuurlijk heerlijk zoet staat. Ik heb echt een zwak voor deze kleuren omdat het er zo vrolijk en girly uitziet. Verder zit er een mooie parelmoer glans in verwerkt voor het glossy effect.

m7

m8

201 Sparkle Shower 

Sparkle Shower is de lipgloss die we volgens mij allemaal wel is hebben gehad. Een transparante kleur met heel veel glitter en shimmers erin. Het is zelfs de eerste lipgloss die ik vroeger zelf heb aangeschaft. Ik weet nog wel dat ik dol was op alle glitters. Deze lipgloss geeft je lippen een glossy effect met sparkles.

m9

m10

De lipglosses zitten in een transparante verpakking en zijn handig qua formaat. De dop is zwart en in het geheel ziet het er fris en best stijlvol uit. m11

Wat een opvallend kenmerk aan deze lipglosses is, is de applicator. Deze heeft namelijk een ‘aparte’ vorm waarmee je heel gemakkelijk je lippen kunt contouren met de gloss en zorgt ook nog is voor de juiste hoeveelheid. Ik moet je zeggen, deze applicator die bevalt mij wel!

m12

Hieronder de swatches van de twee lipproducten. m13

Hieronder het resultaat op mijn lippen.

Links: My Skye is the limit – Rechts: Sparkle Shower
loreal2

Conclusie: 

Lipgloss, het blijft een mooi en vrolijk product maar toch blijft het ook wel weer een beetje lastig als je echt een groot liefhebber van lipstick bent. Ik ben namelijk helemaal verslind aan lipstick en gebruik dat ook het liefst. Nu vind ik deze twee producten zeker niet verkeerd, de kleurtjes zijn leuk, het glossy effect heeft wat en de substantie voelt goed zonder vreselijke plak op de lippen. Ik vind het wel een leuk product om mee te nemen in mijn tas en mocht ik even een neutrale kleur willen dragen (wat zeker gebeurt in de zomer) dan zal ik het gebruiken!

m2

Verkrijgbaar bij de drogist voor €9,99 per stuk.

Ga jij liever voor lipgloss of lipstick?
Had jij vroeger ook z’n transparante gloss met heel veel glitter? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram