L’Oreal Elvive Gloss Spray

L’Oreal Elvive Gloss Spray

g1

Glanzend haar willen we natuurlijk allemaal dat straalt in het zonnetje maar is niet voor iedereen even simpel. Ieder geval voor mijn haar is het echt een uitdaging omdat ik zelf er droog haar heb.

Nu heeft L’Oreal een gloss spray ontwikkeld waarmee dat zorgt dat je haar gaat tranen en ook nog een heerlijke geur krijgt. Benieuwd of het wat is? Kijk mee!

g2

Het gaat om de L’Oreal Elvive Gloss Spray Top Coat, een grote fles gevuld met een ultra lichte formule wat zowel op droog haar of nat haar gebruikt kan worden. Op de verpakking staat aangegeven dat je het product kan gebruiken voor je je haar gaat borstelen ter bescherming van de haarvezel en om de glans te stimuleren maar ook als finishing touch om je look af te maken.

g3

Het product zit in een makkelijke flacon met een spray kop. Hiermee spray je gemakkelijk over je hele haar het product. Ik ben een groot fan van het producten in een spray flacon, het is een stuk hygiënischer en ook veel  makkelijker qua doseren.

g4Resultaat: 

Hieronder laat ik je zien of er inderdaad een glans te zien is op mijn haar.

Links zonder product / Rechts met de glans spray 

haar

Conclusie:

Wat mij vooral opvalt is de heerlijke geur die de spray achterlaat. Het geeft mij echt het gevoel alsof ik net bij een hele luxe salon ben geweest. Daarnaast voelt mij haar ook ontzettend zacht aan na gebruik van de spray. Zoals de verpakking aangeeft is de spray erg licht en dat merk je ook, er zit geen plakkerige laag op. Daarnaast is er ook zeker glans te zien op mijn haar zonder dat het vet lijkt (al blijf ik daar toch altijd een beetje bang voor). Kortom, een heerlijke spray die zeker weten je haar een glansje geeft maar ook een heerlijke geur.

g10

Verkrijgbaar bij oa. het Kruidvat voor €9,99 

Heb jij ervaring met een glans spray voor je haar? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram