L’Oreal Color Riche Le Vernis || Green Lol & Pop Corn

L’Oreal Color Riche Le Vernis || Green Lol & Pop Corn

l2

Laat de zomer maar komen! Ik ben er ieder geval helemaal klaar voor en mijn nagels ook met deze twee heerlijke zomerse lakjes uit de Color Riche Le Vernis collectie van L’Oreal.

In totaal zijn er maar liefst 6 zomerse tinten waarmee jij je nagels kan versieren die matchen bij je bikini. Ik test vandaag de twee kleuren Green Lol en Pop Corn. Benieuwd? Kijk snel mee!


l4

Green Lol

Green lol is een diep groen keurtje wat mij doet denken aan de oceaan. Het is een kleurtje wat ik zelf niet snel zou kiezen maar als ik hem nu zo in het flesje zie ben ik toch wel erg benieuwd hoe deze kleur op de nagels staat. Hij is ieder geval erg zomers!

l5

l8

Pop Corn

Pop Corn is een gele nagellak en daar was ik zelf al een tijdje benieuwd naar. Geel is een moeilijke kleur als het gaat om make-up producten maar voor de zomer op je nagels vind ik het heel fleurig. Ook de naam Pop Corn die dit lakje heeft gekregen maakt mij blij!

l6

l7

Hieronder het resultaat van de kleurtjes aangebracht op mijn nagels. Ik heb bij allebei de kleuren 2 laagjes aangebracht.

Pop Corn l9

Green Lol 

l10

Ik vind allebei de nagellakken ontzettend mooi en fijn aanbrengen. Het kwastje is goed qua model waardoor je heel netjes je nagels kunt bedekken. Bij twee laagjes heb je het gewenste resultaat. De kleurtjes vind ik ook allebei leuk. Heel verrassend en nieuw voor mij maar toch erg zomers en leuk om te dragen! Ik draag over de nagellak een top coat waardoor ik zeker 4 dagen plezier heb van mooie gelakte nagels!

Ohja! Deze nagellakken zijn ook erg handig en leuk te gebruiken bij een Nail Art. Het lijkt mij wel een leuk idee om binnenkort een art te maken met oa. deze lakjes.

l3

De Color Rich Le Vernis Summer nagellakken zijn verkrijgbaar in 6 tinten voor €5,99  per stuk bij de Drogist! 


Naast Green Lol & Pop Corn is heb deze nagellak ook in:
Cloud Wow
Pink O Pop
Tangerine Luv
OMG Blues 

Wat vind jij van deze kleurtjes? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram