L’oreal Color Rich Matte || 130 Androgyne

L’oreal Color Rich Matte || 130 Androgyne

01

Tijdens het event van L’Oreal maakte ik kennis met de matte Color Rich lipsticks van L’Oreal. Ik had er zelf nog geen ervaring mee maar ik werd er wel erg nieuwsgierig naar als echte lipstickjunk.

Ik mocht een kleurtje uitkiezen en mijn naam werd in de huls gegraveerd, hoe gaaf is dat? Ik twijfelde tussen een aantal roze tinten maar als snel ging ik voor de lieve variant, 130 Androgyne. Vandaag laat ik hem je zien!

02

Ik heb zelf maar één Color Rich lipstick van L’Oreal in mijn collectie in een knal rode kleur. Vooral rond de feestdagen pak ik deze erbij en heb ik eigenlijk verder niks over te klagen. De verpakkingen van deze lipsticks vind ik mooi en luxe uitstraling met het glimmende goud.

04

Dit keer heb ik te maken met een lipstick uit de Color Rich collectie die mat opdroogt. Ik ben er een groot fan van en was daarom heel erg benieuwd hoe deze mij zou gaan bevallen. 130 Androgyne is een prachtig roze kleur met een koele tint. Alleen al in de verpakking ziet die er prachtig uit.

08

05

06Hieronder de swatch van de lipstick.

07

Hieronder het resultaat aangebracht op mijn lippen.

09

De lipstick heeft een ontzettend leuk kleurtje en voelt ook best comfortabel aan op de lippen ondanks dat die mat opdroogt. Wel worden velletjes heel snel zichtbaar met matte lipsticks en dat is bij deze ook zeker het geval. Scrub daarom voor je matte lipstick aanbrengt even je lippen zodat de losse velletje minder zijn. Daarna kan je hem mooier aanbrengen.

01

Verkrijgbaar voor €14,99 

Wat vind jij van deze lipstick? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram