L’Oréal Caresse lipsticks!

L’Oréal Caresse lipsticks!

o

In de shoplog van vanochtend liet ik al mijn nieuwe lipsticks van L’Oréal zien die ik voor maar liefst 50 cent per stuk heb kunnen scoren. Ik ben ze natuurlijk direct gaan gebruiken en het leek mij wel leuk om ze aan jullie te laten zien.

Het gaat om de Caresse lipsticks die al een aantal jaren verkrijgbaar zijn maar nog steeds heel erg leuk zijn. De lipsticks zijn er namelijk verkrijgbaar in een heleboel leuke kleurtjes en zien er ook nog is luxe uit. Ik laat je mijn twee nieuwe kleuren zien.

1

Vooral de hulzen van deze lipsticks vind ik prachtig. Toen ze net verkrijgbaar waren ben ik direct naar de winkel gerend om een kleur te kopen. Helaas zat de lipstick vol met alarm stickers en werd hartstikke lelijk toen ik die eraf had. Gelukkig zat hier plastic omheen waardoor ik ze netjes open kon maken. De hulzen zijn doorzichtig met goud en hebben zowel een sticker met de naam en kleur + een extra kleur op de dop zodat je weet wat voor kleurgroep het is.

2

202 Impulsive Fuchsia 

De eerste kleur die ik meenam is een fel roze met de naam ‘Impulsive Fuchsia’. De kleur zelf knalt al uit de huls en ik vind hem prachtig.

3

7

01 Fashionista Pink

Ook ging ik voor een lichtere kleur die ik makkelijk dagelijks kan dragen. Het is een hele zacht roze kleur die je ook makkelijk kan mengen met een andere kleur.

4

8

De Caresse lipsticks staan bekend om de voedende en zachte textuur. Ze geven namelijk je lippen niet alleen een mooi kleurtjes, ook hydrateren ze en zorgen voor een zijdezacht gevoel.

6

 Hieronder de swatches van de kleuren . Zoals je kunt zien is de lichte roze tint nr. 01 heel zacht van kleur en voornamelijk een glansje.

1

Links 01 Fashionista Pink Rechts 202 Impulsive Fuchsia

lipsticks

De lipsticks zijn onwijs romig en voelen heerlijk zacht aan op de lippen wat natuurlijk heel fijn is met het koude/droge weer. Je hebt echt het idee dat het meer in lip balm is dan een echte lipstick en dat vind ik fijn. Helaas blijven ze maar z’n 2 uurtjes zitten omdat ze zo romig zijn maar ik vind het niet persoonlijk niet heel erg. De lipsticks trekken niet in de lijntjes en nr. 202 geeft echt een prachtige kleur af. Ik ben blij!

5De lipsticks zijn al een aantal jaren verkrijgbaar voor €14,99 per stuk bij de drogist! 

Heb jij ervaring met deze lipstick? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram