Look met nieuwe H&M producten!

Look met nieuwe H&M producten!

Afgelopen week schreef ik een sneak preview over de nieuwe make-up producten van H&M. Ik kocht namelijk  om te reviewen een oogschaduw palette en een blush uit de nieuwe collectie.

In de sneak peak werd duidelijk dat de kwaliteit niet verkeerd was. De kleuren die namelijk van het palette afkwamen waren prachtig en maakte mij nog nieuwsgierig om te gebruiken op mijn ogen. Zo gezegd zo gedaan, tijd om de look te laten zien die ik met deze twee producten creëerde!

hm3

Hieronder de look die ik heb gemaakt met de H&M producten.

Allereerst de blush is prachtig en kan je goed opbouwen, niks over te klagen! Dan heb ik gebruikt gemaakt van de donkere oogschaduw kleuren, de prachtige bronzen glitter uit het palette en de highlighter voor onder mijn wenkbrauwbot en binnenste ooghoek. Helaas is de kwaliteit op het ooglid helemaal niet zo denderend als ik had gehoopt… De kleur die ik op mijn lippen draag is MAC Hot Gossip.

lookhm

Gelukkig is er tenminste nog 1 glittertje die is blijven zitten. look1

Nog even de swatches op een rijtje. Deze zagen er toch goed uit?

hm8

h2
Conclusie:

H&M wat doe je mij aan.. Ik was zo enthousiast en verrast geraakt toen ik de oogschaduw kleuren ging swatchen maar helaas. De kleuren komen op mijn oogleden verdwijnen helemaal en moet ik zelfs dik aanbrengen om enig resultaat te zien ook met een oogschaduw basis eronder. De glitter kleuren zijn helemaal dramatisch, die vallen regelrecht naar beneden…  Ligt het nu aan mijn oogleden of de kwaliteit van de oogschaduw gewoon ellendig?! Gelukkig hebben we de blush nog die wel prachtig is.

Benieuwd naar mijn eerste ervaring met de H&M producten? Klik om hier de Sneak Preview te lezen.

Heb jij iets uit de nieuwe H&M collectie gekocht? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram