LOOK Beauty – Lash Attack Mascara

LOOK Beauty – Lash Attack Mascara

m1Vandaag heb ik een review van een product dat (volgens mij) niet in Nederland verkrijgbaar is. Het gaat om een mascara van LOOK Beauty, een die ik in Londen kocht.

Ga je binnenkort zelf naar Londen, of kom je het merk ergens tegen in het Buitenland dan is deze review misschien handig voor jou. Kijk mee!

m2

De reden dat ik deze mascara kocht was niet vanwege dat ik er een nodig had, maar omdat LOOK Beauty nog een onbekend merk voor mij was en de vormgeving van de producten mij gelijk aanspraken. Ik nam de Lash Attack Mascara mee om thuis te proberen. Het hele schap lag vol mooie producten maar de meeste waren aangebroken en getest. Gelukkig vond ik nog een mascara dicht in de verpakking. Helaas waren de lipsticks die er ook prachtig uitzagen en de blushes getest…

m3

Deze mascara ziet er vooral leuk uit maar hij moet ook wat met je wimpers doen natuurlijk. Op de verpakking staat aangegeven dat het een boost geeft aan de wimpers. De kleur is black en voor de rest geen bijzonderheden.

m4Het borsteltje ziet er vrij simpel en normaal uit en is vrij dun. Verder is hij voorzien van hele kleine rubberen haartjes.

Hieronder het resultaat van mijn wimpers zonder en met een laagje mascara.

mascaratest2Hmmmmwhaa, ik vind het niet echt geweldig moet ik zeggen. Mijn wimpers krijgen een beetje lengte maar het wordt gewoon niet mooi. Het resultaat is een beetje chaotisch om het zo maar te noemen en ik vind de dunne verdwaalde spinnenpootjes helemaal niks. Alleen de verpakking is top, maar daarvoor zal ik je hem niet aanraden!

m5Gekocht voor 3 pond bij de Superdrug!

Heb jij ervaring met LOOK Beauty?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram