L’OCCITANE | Velvet Hands

L’OCCITANE | Velvet Hands

Als je mijn blog al wat langer aan het volgen bent dan weet je hoe belangrijk een handcrème voor mij is. Mijn handen voelen vaak extreem droog en dat was helaas ook altijd de reden dat ik aan mijn nagels begon te zitten en liet afbreken.

Dit is verleden tijd geworden door gebruik te maken van fijne handcrème producten die mijn handen voeden en niet meer zo droog laten voelen. 1 belangrijk merk daarin is L’Occitane. Dit merk staat tussen mijn favorieten en raad ik dan ook graag iedereen aan!

l1Ik heb van L’Occitane al een aantal heerlijke handcrèmes gehad en over allemaal ben ik zeer en zeer tevreden. De verpakkingen zijn altijd mooi, de geuren heerlijk maar het aller belangrijkst de crème zelf is heel fijn. Nu heeft L’Occitane de Velvet Lijn en daar komt een nieuw product bij, namelijk een handcrème. Ik kon niet wachten deze te proberen!

l3

Allereerst begin ik even over de uitstraling, de producten van L’Occitane zien er namelijk altijd zo fijn en vertrouwd uit. Ook deze nieuwe handcrème zit gehuld in een mooie tube met pastel roze en een groen dopje. De tube zelf is gevuld met maar liefst 75ml en dat is een hele hoop, hier kan je dus lekker lang mee doen.

l2

l4

De Velvet Hand SPF 15 is verrijkt met cellen van de amandelbomen, amandelproteïnen en heeft een zonnebescherming. Het maakt je handen dan ook niet alleen zacht en comfortabel, het geeft ook een bescherming tegen de zon die pigmentvlekken veroorzaken. Je slaat dus direct 2 vliegen in 1 klap en is dan ook zeker een must voor voorjaar en de zomer als de zon zich weer vaker laat zien.

Hieronder zie je de crème aangebracht op mijn hand. De substantie is niet te dun en ook niet te dik, prima!

l6

De creme is zacht en makkelijk uit te smeren. Zodra die op je hand is masseer je hem gemakkelijk en snel in de huid, het resultaat is een heel zacht en gevoed gevoel zonder een plakkerig en vettig laagje. De geur die eraf komt is net als de crème heerlijk zacht en vertrouwd.

Deze handcrème is voor jou… Als je net als ik ook zo last hebt van droge handen, ik raad je dan echt aan om is te verdiepen tussen de handcrème producten van L’Occitane.

l7

l1

De Velvet Hands SPF 15 is verkrijgbaar vanaf midden maart in de L’OCCITANE boetieks
en op www.loccitane.nl voor €19,00

Heb jij ervaring met L’Occitane? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. 4 maart 2016 / 16:51

  Heel fijn merk en de producten ruiken altijd zo lekker 🙂

 2. 4 maart 2016 / 15:28

  Ziet er luxe uit maar ik vind 19 euro voor een handcrème wel een beetje prijzig. L’Occitane is wel echt een fijn merk. Ik heb nog mini’s liggen van de adventkalender, die zijn ook erg fijn vooral voor onderweg. Ik houd wel van een wat vollere handcrème!

 3. 4 maart 2016 / 14:43

  Ik heb niet zulke droge handen, maar hij klinkt wel erg goed 🙂

 4. 4 maart 2016 / 12:54

  Ik ben dol op deze handcremes. Wel merk ik aan mijzelf dat ik er enorm zuinig mee ben omdat ik ze gewoon behoorlijk aan de prijs vind. Pfoe, 19 euro!

 5. 4 maart 2016 / 10:28

  Ik heb al zoveel goede verhalen gehoord over de L’Occitane handcrèmes! Deze klinkt ook erg goed!

 6. 4 maart 2016 / 08:59

  Ik vind de gewone versie met amandel al super, dus deze lijkt me ook interessant!

 7. 4 maart 2016 / 08:43

  Het klinkt echt super goed! Er zit van dit merk een winkel in de buurt, snel eens gaan kijken.

 8. 4 maart 2016 / 08:08

  De handcrèmes van L’Occitane zijn altijd zo fijn! Zelf heb ik een variant waarvan de substantie iets vloeibaarder is. Maar persoonlijk vind ik een wat dikkere substantie, zoals bij die van jou, fijner! Ben nu ook heel benieuwd naar de geur <3

 9. 4 maart 2016 / 06:46

  Ik hou van zeer goede handcrémes!
  Deze ken ik niet en zal eens snel de winkel binnenlopen die dit verkoopt!
  Fijn en goed geschreven artikel.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram