L’Occitane || Melting Honey

L’Occitane || Melting Honey

L´Occitane heeft een nieuwe body care-lijn toegevoegd aan haar assortiment en ik ben werkelijk verkocht. De verpakking, de geur en natuurlijk mijn liefde voor het merk hebben mij opnieuw betoverd.

Melting Honey heet deze nieuwe lijn in zit verstopt in heerlijke kleurrijke verpakking. Benieuwd of dit misschien ook jou gaat betoveren? Kijk mee!

l2

 In totaal bestaat de Melting Honey collectie uit 6 verschillende producten. Ik laat je vandaag 3 hiervan zien:

 • Melting Honey Hand Cream
 • Melting Honey Ultra Soft Cream
 • Melting Honey Exfoliating Sugars

Zoals de naam al aangeeft gaat het om producten met een heerlijke zachte geur van honing, die niet te aanwezig is maar juist heel neutraal en vertrouwd. Hou je van de geur van honing, dan is het zeker de moeite waard een keertje in de winkel te ruiken!

Melting Honey Exfoliating Sugars €21,-

l3

Het eerste product dat ik je wil laten zien is een heerlijke scrub met suikerkristallen en stukjes notenschil om je huid heerlijk te verzorgen en dode huidcellen te verwijderen. Daarnaast zit er karitéboter en honing in het product om je huid heerlijk zacht te maken.

l11

 Hieronder zie je de scrub in de grote rond pot van maar liefst 175g zitten.

l12

En zo ziet de scrub eruit als ik er een beetje uit haal met mijn vinger. Je kunt het product gebruiken op een droge of licht vochtige huid en vervolgens met ronddraaiende bewegingen op de huid masseren. Wanneer je denkt dat het goed is spoel je het product af en een mega zacht huidje komt tevoorschijn! l13

 Melting Honey Hand Cream €7,50

l4

Het volgende product is een hele grote favoriet van mij, namelijk de handcréme. Ik heb al een aantal heerlijke handcremé producten van L’Occitane opgemaakt en iedere keer was ik meer dan tevreden. Ook in deze nieuwe collectie zit natuurlijk een handcremé en dat maakt mij blij.

Een handcréme helpt je handen te beschermen, te voeden en te verzachten. In deze handcréme zit maat liefst 25% karitéboter gecombineerd met verzachtende honing.
l9

De handcréme heeft een schuimige textuur zoals je kunt zien op de foto hieronder en brengt gemakkelijk aan. Je hebt maar een klein beetje nodig voor nachtje handjes!

l10

 Melting Honey Ultra Soft Cream €19,- 

l5

Dan alweer het laatste product dat ik ga laten zien, de Ultra Soft Cream. Ook hier ben ik al mee bekend met andere collecties van L’Occitane en ik ben er fan van. Het gaat om een heerlijke pot van maar liefst 100ml vol romige crème om je huid te voeden en te beschermen. Opnieuw zit er Karitéboter en honing in om je huid heerlijk zacht te maken. Hmmm!!

l6

De crème zelf is licht van textuur en trekt lekker snel in je huid.

l7

l8

PicMonkey Collage

Zoals ik al in het begin aangaf ben ik echt verliefd op deze nieuwe collectie. Het plaatje is helemaal compleet, een vrolijke verpakking, heerlijke producten voor de huid en een hemelse geur van honing. Ik heb hier niks negatiefs op aan te merken, maar nieuwe favorieten ontdekt! De handcréme krijgt een vast plaatje in mijn tas en de heerlijke scrub en crème een plaatje in de badkamer!

l1

De Melting Honey collectie is verkrijgbaar in de webshop en in de boetiekjes van L’Occitane.

Ben jij bekend met L’Occitane?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

12 Reacties

 1. chucky1012
  6 oktober 2015 / 07:25

  Het ziet leuk uit!
  Ik denk dat het heerlijk zal ruiken.

 2. 5 oktober 2015 / 18:54

  Hmmm honing vind ik heerlijk ruiken en een scrub zoek ik nog, dus nu weet ik een scrub te vinden haha 🙂

 3. 5 oktober 2015 / 18:21

  Dit klinkt en ziet er echt uit als een ontzettend fijne collectie. Zoals ik op de foto kan zien hebben de producten allemaal en lekkere structuur!

 4. 5 oktober 2015 / 15:18

  Wat een onwijs leuke verpakkingen! Dit moet de winterdip wel tegengaan, denk ik ;-). Ik ga er zeker een blik op werpen als ik langs een winkel kom..

 5. 5 oktober 2015 / 10:25

  Lijkt me echt zo lekker om te gebruiken, ik hou echt van de geur van honing

 6. 5 oktober 2015 / 09:23

  Wat een vrolijke producten! De geur lijkt mij ook erg lekker. Van L’Occitane heb ik wel eens handcrèmes en doucheproducten gebruikt..

 7. 5 oktober 2015 / 09:08

  Ik ben vooral benieuwd naar de geur! 🙂 Al vind ik de producten niet echt grote verpakkingen hebben en voor 100 of 175ml zijn ze toch best prijzig! 🙂

 8. 5 oktober 2015 / 05:36

  Wat een leuke producten, vooral naar de scrub ben ik erg benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram