L’Occitane | Iris Bleu & Iris Blanc

L’Occitane | Iris Bleu & Iris Blanc

l2

Over de geuren van L’Occitane schrijf ik regelmatig artikelen. Ik ben namelijk een groot fan van dit merk en de geuren spreken mij altijd ontzettend erg aan.

Nu presenteert L’Occitane de nieuwe geur in La Collection de Grasse, genaamd IRIS BLEU & IRIS BLANC. Een heerlijke frisse bloemen geur in een prachtige flacon. Ik laat hem je vandaag zien. Kijk mee!

l1

Iris Bleu & Iris Blanc heeft deze geur gekregen door haar heerlijke ingrediënten van intens blauwe iris uit Grasse en de vergankelijke witte iris uit het Middellandse Zeegebied. Je ontvangt deze Eau de Toilette in een langwerpige vierkanten flacon met de details van goud en blauw. Op de achterkant van de fles weerspiegeld een gouden boeket van irissen. Mooie details die altijd terug komen in de geuren van L’Occitante, ik ben iedere keer weer verbaasd hoe mooi en luxe het eruit ziet. 

l4

Iris Bleu & Iris Blanc is een contrasterende ontmoeting tussen bloemen, die het pad van de zon volgt. De geur opent haar blaadjes met groene fruitige noten en dompelt zich onder in de intensiteit van Iris pallida. In het spoor van Iris Bleu & Iris Blanc laat het warme/koele contrast van de twee bloemen het laatste woord aan de poederakkoorden van de iris.

De geur is heel anders dan ik normaal gewend ben, hij is ontzettend zacht en fris tegelijk. Je ruikt de zachtheid van de bloemen maar ook duidelijk de frisheid van de citrus. Af en toe komt er een tintje zoet van perzik tevoorschijn maar voornamelijk vind ik deze geur heerlijk bloemig fris!

l3

De geur is opgebouwd uit de volgende noten: 

TOP
Zwarte bes & citrus.
HART
Iris, ylang-ylang & perzik
BASIS
Iris, ceder & witte

l6

l5

Ik ben heel verrast door de geur. Het is heel iets anders dan ik normaal gewend ben en wat ik zou kiezen en daarom vind ik hem juist zo lekker. Hij is heerlijk fris en ideaal voor de zomer en heel af en toe ontdek je ook een zoet tintje. Hou je van warme of zoete geuren, dan is deze geur waarschijnlijk niks voor jou maar ben je dol op frisse geuren dan raad ik je aan deze geur zeker is te ruiken, je zult verrast raken!  Daarnaast vind ik de flacon ook prachtig, het is een prachtig exemplaar om ook iemand mee te verrassen! 
l7

Naast de heerlijke Eau de Toilette is deze geur ook verkrijgbaar in:

Shower gel €14,50
Body Milk €23,-
Soap €5,50
Hand Cream €7,50

l1

Een fles van 75ml is verkrijgbaar voor €56,-
Voor meer informatie en de producten van L’Occitane kun je terecht in de webshop. 

Heb jij ervaring met de geuren van L’Occitane? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram