L’Occitane || Fleur Se Cerisier eau de toilette

L’Occitane ||  Fleur Se Cerisier eau de toilette

1

Wat kijk ik er ieder jaar weer naar uit, de lente. Ik ben dol op de lente, de zon laat zich weer vaker zien, overal groeien schattige bloementjes en de vogeltjes komen weer tevoorschijn. 

L’Occitane komt deze lente met een heerlijke eau de toilette. Een prachtige fles gevuld met de heerlijke geur van kersenbloemen uit Luberon, een streek uit de Provence waar veel kersenbomen te vinden zijn. Het is weer tijd om je kruidige, warme geuren op te bergen en plaatst te maken voor zacht, fruitig en fris. Tijd om de lente in huis te halen! 

3De geuren die ik ken van L’Occitane vind ik heerlijk en ook nu weer ben ik verrast hoe lekker deze nieuwe geur is. Ik ben erg fan van kruidige geuren maar zodra het voorjaar wordt vind ik een lichte frisse geur met een tintje zoet perfect en laat dat nu juist deze nieuwe geur zijn.

2

De geur is opgebouwd uit de volgende noten:

Topnoot
Citroen, zwarte bes, meloen
Hartnoot
Kersenbloesem, kers, roos, viooltje
Basisnoot
Hout, muskus

Kortom, een flesje gevuld met pure lente!

4

Naast de geur vind ik ook de uitstraling van zowel de verpakking als de fles ontzettend leuk. Het ziet er zo schattig uit en de bloemendetails die in het glas verwerkt zitten zijn gewoon perfect.

5

Ik vind het altijd lastig om een geur te omschrijven in een artikel omdat het zo persoonlijk is en omdat je een geur pas echt kan ervaren als je het geroken hebt. Toch hoop ik dat je een idee hebt gekregen hoe heerlijk deze nieuwe geur is en hoe passend hij is voor het voorjaar. Ik vind hem namelijk perfect voor de lente. Lekker fris met een zoete touch van fruit en bloementjes. Daarnaast vind ik de fles echt prachtig, de details in het glas hebben mijn hartje gestolen. 6

Verkrijgbaar in de L’Occitane boetieks en op www.loccitane.nl voor €36,- 50 ml 

Ben jij bekend met L’Occitane?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram