Lips of the day – Autumn Naturel

Lips of the day – Autumn Naturel

lips

Er is iets nieuws op Fablouise.nl, namelijk Lips of the day! We kennen natuurlijk allemaal de bekende Outfit of the day artikelen en nails of the day, ik ga voor Lips of the day!

Ik ben een lipstick junk zoals jullie weten en iedere dag ga ik weer voor een andere kleur, ander merk, of soort! Het leek mij daarom een  leuk idee om iedere dinsdag mijn lipstick keuze met jullie te delen. Vandaag heb ik gekozen voor een warme kleur. Ik ken veel meiden die kleuren als deze iets te heftig vinden maar als je het gewoon gaat dragen dan went het vanzelf en ga je het vast en zeker mooi vinden.

lips2Ik gebruik de Au Naturel lipstick van Pür Minerals & een Long Lasting Lip Pencil van Catrice in de kleur 100 Upper Brown Side. Deze stemmen goed op elkaar af en zijn allebei heerlijk om te gebruiken. De rest van mijn make-up is vrij basic en past goed bij de kleur lipstick, ik draag een BB Cream, een blush en eyeliner.

lips4Welke kleur draag jij vandaag op je lippen?
Ga jij voor lipgloss, een lipbalm of lipstick?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram