Lips of the day – Zo zoet als een perzik!

Lips of the day – Zo zoet als een perzik!

lpsofdayHet was alweer 2 weken geleden dat ik voor het laatst op de dinsdag een Lips of the day artikel had gemaakt. Maar vandaag is het weer zover, ik heb dit keer weer 2 lipproducten erbij gepakt om een mooie draagbare ‘lip look’ te maken…

Ik ben al helemaal met mijn gedachte bij de lente gezien het fijne weer van gisteren. Daarom heb ik gekozen om ook mijn lippen weer een fruity effect te geven die heel draagbaar is maar toch aanwezig. Kijk mee!1Ik heb gekozen om een koraal kleurige lipstick van de HEMA uit de Pure Shine lijn nr. 17 Coral te gebruiken als basis, vervolgens ben ik er met de nieuwe Lip Lacquer van GOSH 001 – innocent lips  overheen gegaan om het resultaat wat natuurlijker te maken.

0Het resultaat is een zachte perzik kleur wat ik zelf heel erg mooi vind geworden en wat ik zeker vaker zal dragen! Het geeft alvast een heerlijke lente gevoel, wat jullie?

2Welke kleur draag jij vandaag op je lippen? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram