Lips of the day – One day before Christmas!

Lips of the day – One day before Christmas!

lip1Het is weer dinsdag dus heb ik weer een Lips of the day artikel voor jullie. Het is morgen kerstmis en daarom ben ik al een beetje mijzelf in de kerst sferen aan het maken. Ik hou van basic make-up zoals jullie weten maar een mooie knal kleur op de lippen zal zeker niet ontbreken…

Ik heb gekozen om heel standaard te gaan voor de kleur rood. Rood is toch een van de meest verkochte lip kleuren rond deze tijd en terecht. Het is namelijk ontzettend stijlvol en heel classy. Ik heb gekozen voor mijn favoriete budget rood van de H&M, de Kiss Me! Ik gebruik erbij natuurlijk een lip potlood van Catrice nr. 040 …And the Cherry on the top die voor een mooie onderlaag zorgt en de lipstick veel langer laat zitten.

lip2De lipstick zelf is ontzettend fijn, ik vind hem zacht aanvoelen op de lippen de kleur heel mooi doen overkomen. Het is een koele rode kleur met een lichte glans. Er staat trouwens een uitgebreide review over de Kiss me online!

lip1Welke kleur draag jij met kerst op je lippen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram