Lips of the day – I Love Budget!

Lips of the day – I Love Budget!

lip1Catrice vind ik net als essence een heerlijk betaalbaar merk om make-up te scoren. Vooral ben ik een liefhebber van de lipproducten,

De kleur die ik vandaag draag op deze laatste dag van 2013  is draagbaar voor elke dag, of je nu thuis zit of naar de supermarkt moet voor een boodschap, hij zo basic en zo zacht dat hij prachtig is. Natuurlijk wissel ik hem vanavond om voor een lekkere knal kleur maar voor de rest van deze dag is hij perfect!

lip2Ik ben niet een grote fan van lipgloss en pak liever een lipstick maar tegenwoordig vind ik de lipgloss producten zoveel beter en mooier geworden dat ik het nu steeds vaker erbij pak. Hebben jullie dat ook?

lip3 Helaas weet ik de naam (nog steeds) niet maar deze is nog te vinden in de schappen. De prijs zal liggen rond de €3,99.

Welke kleur draag jij op deze laatste dag van 2013?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram