Lips of the day – Catrice Red My Lips!

Lips of the day – Catrice Red My Lips!

c1

Oeps! Weer een Catrice artikel en oeps, weer een artikel over een lipproduct. Mijn excuses hiervoor maar het Trekpleister pakketje van Catrice had ook zoveel leuke items die ik je graag wil laten zien!

Vandaag heb ik een Lip of the Day artikel van een prachtige rode lipstick van Catrice, een opvallende kleur die niet alleen lippen maar ook je hele look een hele andere touch geven!

c2Het gaat om de knal rode kleur Red My Lips nummer 310 van Catrice. Het is een warm rode kleur die zeker draagbaar is.

c3Hieronder zie je de swatch op mijn hand, zoals je kunt zien is het pigment van de lipstick echt onwijs goed.

c4Hieronder het resultaat op mijn lippen. Zoals je kunt zien heeft de lipstick een glanzende finish, dit kan je natuurlijk door middel van een tissue happen een stuk verminderen.

lip1Rode lipstick is geweldig en geeft z’n andere touch aan je uitstraling. Ik vind het pigment van deze Catrice lipstick onwijs goed en ook de structuur op de lippen vind ik fijn. De glimmende finish is mee te leven en zelfs te verminderen. De lipstick zelf blijft redelijk goed zitten maar moet je wel af en toe bijwerken doordat het door de zachte structuur een beetje van de lippen wilt vallen. Conclusie,  ik vind hem mooi!

Verkrijgbaar in het Catrice schap voor €4,99

Draag jij wel is een rode kleur op je lippen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram