Lips of the day – Van Berry naar zacht roze!

Lips of the day – Van Berry naar zacht roze!

ori8Het is dinsdagochtend dus weer tijd voor een Lips of the day artikel. Ik ga vandaag voor zacht roze lippen bijna naturel maar gebruik toch een sterk opvallende berry kleur van Oriflame

Ik heb er al een tijdje terug een uitgebreide review over deze lipstick geschreven die je hier kunt bekijken.  Het gaat om de prachtige lipstick van Giordani Gold een merk dat verkrijgbaar is bij Oriflame. De Opulent Night lipstick Precious Pink. Ik gaf toen al aan in de review dat dit waarschijnlijk een kleur zou zijn die ik vaak zal dragen en dat klopt helemaal, ik vind hem prachtig!

lipstick0Nu draag ik hem op een andere manier dan eigenlijk de bedoeling is. Ik breng de lipstick licht aan en vervolgens verminder ik het nog met een tissue. Zo wordt de kleur is stuk lichter waardoor het lijkt dat je bijna niks op hebt maar toch een zacht roze glans hebt.

lipstick2Wat draag jij vandaag?
Ga je voor een Lipbalm, een lipgloss of een lipstick?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram