Lips of the day – Baby Lip Pink Punch

Lips of the day – Baby Lip Pink Punch

1Vandaag vond ik het weer is tijd om een lips of the day artikel te maken. Ik nam gisteren namelijk een filmpje voor zondag op waar de Baby lip Pink Punch in voor komt, ik heb deze baby lip al een tijdje maar ik gebruik hem eigenlijk veel te weinig.

Ik besloot hem vanochtend op te doen en ik was verrast hoe mooi het subtiele kleurtje wel niet kon zijn. Vandaar dat ik hem vandaag laat zien in een lips of de day artikel. Pink Punch is een van de vijf Baby lips van Maybelline. Deze lipbalm is een variant met een subtiel kleurtje en een zachte basis. Baby lips bevatten een aantal goede ingrediënten als shea boter, centella asiatica en SPF 20 maar bevatten ook minerale olie. Persoonlijk vind ik dat niet erg gezien de prijs. Ik ben overgehaald om deze toch wat vaker erbij te pakken. Het voelt lekker zacht, de geur is prettig en het kleurtje is perfect zacht roze!

babylips2Baby Lips zijn verkrijgbaar voor €3,50 bij verschillende drogisterijen.

Wat draag jij vandaag op je lippen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram