Limited Edition “Thrilling me Softly” by CATRICE

Limited Edition “Thrilling me Softly” by CATRICE

catrice1

Eind Oktober komt Catrice met een nieuwe Limited Editon genaamd “Thrilling me Softly”. Een combinatie van een spannende ontmoeting met de Gothic cultuur ontwikkelt zich tot een nieuw trend. En dat zien we terug in deze Limited Edition…

Sierlijk, mysterieus en vrouwlijke. Zwart domineert en wordt geaccentueerd met helder rood, zacht roze en nude tinten. Goud en paars geven de look een extra twist. Kijk mee naar “Thrilling me Softly” Gothic Chic – by CATRICE.

catrice2

Thrilling me Softly by CATRICE – Better Than False Lashes Mascara UB

Femme Totale. Minimale inspanning – maximaal effect. De nieuwe Better than False Lashes Mascara Ultra Black heeft een effectieve volumeborstel om dramatische volume, ultieme lengte en extreme krul te creëren. Voor ultrazwarte wimpers met een sensationele look.

Ook verkrijgbaar in het standaardassortiment in C01 Ultra Black.

Consumentenadviesprijs: € 4,59

Thrilling me Softly by CATRICE – Wet Shine Stain Lip Lacquer

Deze beauty is zo licht als een gloss, maar heeft de kleurintensiteit en glans van een lipstick. Slechts één laagje kleurt de lippen langdurig met een briljant resultaat. Nu in een limited zachte nude tint en twee fellere roze/rode kleuren.

Verkrijgbaar in C01 Innocent, C02 Thrilling and C03 Fatal.

Consumentenadviesprijs: € 3,99

catrice3

Thrilling me Softly by CATRICE – Smooth Blush Stick

Het mag dramatischer! De draaibare blush stick is ideaal om jukbeenderen te benadrukken met krachtig rood of roze. De superzachte textuur is eenvoudig aan te brengen, bouwt bij elke toepassing de kleurintensiteit op, en voelt heerlijk licht op de huid. Voor kleur op de wangen!

Verkrijgbaar in C01 Feverish en C02 Daredevil.

Consumentenadviesprijs: € 4,59

Thrilling me Softly by CATRICE – Lace Patch Eyeliners

Lace Patch Eyeliners zijn ware oogcouture. De symmetrische kunstwerkjes met kanten look zijn zelfklevend en garanderen een indrukwekkend resultaat. Aan te brengen boven de arcadeboog en onder de onderwimperrand. Deze spannende eyelinerlook loopt nooit uit!

Verkrijgbaar in C01 Deep Black.

Consumentenadviesprijs: € 2,99

Thrilling me Softly by CATRICE – Cat Eyes Eyeliner Pen

Cat woman. Deze Cat Eyes Eyeliner Pen kent het geheim van prachtige kattenogen. Met de extra brede vilten tip in diepzwart creëer je een expressieve eyeliner en een elegante gothic look.

Verkrijgbaar in C01 Deep Black.

Consumentenadviesprijs: € 3,59 

catrice4Thrilling me Softly by CATRICE – Absolute Eye Colour Trio

Kleurgeheim. Deze twee zachte poederoogschaduwen bevatten elk drie tinten in perfecte harmonie. Elke oogschaduw heeft zowel matte als glinstereffecten – voor een veelzijdige trendy oogmake-up.

Verkrijgbaar in C01 Soft Thrill en C02 Gentle Thrill.

Consumentenadviesprijs: € 3,89

catrice5

Thrilling me Softly by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer

Naast de ultiem langhoudende dekking, bieden deze Ultimate Nail Lacquers ook de meest prachtige Thrilling-me-Softly tinten in nude, koel goud, paars en rood. Het kanten dessin maakt het flesje extra devine.

Verkrijgbaar in C01 Discreet, C02 Suspect, C03 Occult, C04 Allure en C05 Daredevil.

Consumentenadviesprijs: € 2,99

Zelf ben ik heel erg nieuwsgierig naar de Cat eyes eyeliner pen uit de collectie en de Wet Shine Stain Lip Lacquer natuurlijk! Ieder geval vind ik de tinten uit de collectie helemaal passen bij het najaar dus dat zit wel goed.

“Thrilling me Softly” by CATRICE is vanaf eind oktober t/m november 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Wat is jouw eerste indruk van deze collectie?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram