‘Life is a journey, Enjoy the ride!’

Een van die dingen die ik heerlijk vind om te doen is het surfen door Pinterest. Ik vind het heerlijk om inspiratie foto’s te bekijken en mooie borden te maken. Je komt bij Pinterest altijd van die perfecte foto’s tegen van dingen die jezelf ook wel ziet zitten.

In dit artikel laat ik je even wegdromen met een aantal toffe ‘retro’ vervoersmiddelen die ieder meisje wil hebben en die je vast en zeker ook vaak tegenkomt op Pinterest. Kijk mee!

Als een echte italiaan op een Vespa!

Van die mooie vintage afbeeldingen van een Vespa heb je vast en zeker wel een keer voorbij zien komen op Pinterest of Instagram. Vaak gekleurd in mooie pastel kleurtjes.

Ik heb zelf nooit scooter gereden en ook niet de behoefte hiervoor gehad, toch lijkt het mij heerlijk om een keer een mooie rit op een Vespa te maken. Het ziet er altijd zo romantisch uit in de films en deze scooter zien er gewoon leuk uit om op te rijden. Alle Vespa scooters hebben een retro uitstraling maar is is veel keuze op gebied van uitvoering en accessoires. Ben je van plan een Vespa scooter te kopen? Dan moet je goed kijken welke variant het beste bij je past. Je hebt van Vespa 2 populaire modellen, de sportieve ‘Sprint’ en de elegante ‘Primavera’. Voor mij zal de elegante versie het meest in de smaak vallen. Vespa is natuurlijk een populair merk en voor zo’n model moet je wel even diep in de buidel tasten wil je zo comfort mogelijk en in stijl je gemakkelijk versplaatsen.

Bron // Bron


Oldtimers! Fiat 500 & Eend!

Mijn zus en haar man hadden een geweldige Fiat 500 oldtimer gehuurd voor hun trouwdag. Een geweldige auto om te zien en heel fotogeniek. Ik vind dit soort auto’s altijd geweldig en stiekem veel leuker dan al die high-tech auto’s van tegenwoordig. Al zijn die natuurlijk een stuk milieubewuster en veiliger voor op de weg.

Ik zie mij al helemaal gaan in mijn eigen oldtimer boodschapjes doen. Gezellig met zo’n mandje op het dak!


Bron // Bron


Een retro fiets!

Natuurlijk is de meeste gezonde en snelle manier de fiets pakken en ook al heb ik sinds kort mijn rijbewijs, fietsen blijf ik leuk en heerlijk vinden om te doen. Ik heb een oude stadsfiets maar ik vind het stiekem geweldig om een echte ‘mooie’ fiets te hebben en dan het liefst eentje in een mooie kleur. Een tijdje geleden zag ik een prachtige beige retro achtige fietst staan met rosé gouden details en een mandje voorop. Ik dacht echt, ‘dit is mijn ‘droomfiets’. Ik ben toen op Pinterest gaan zoeken naar dit model maar exact dezelfde heb ik nooit gevonden. Toch zijn er prachtige varianten die we maar al te graag in de schuur hebben staan. Wat jij?

Bron // Bron


Volkswagen busje huren?

Het oude bekende busje van Volkswagen kennen we allemaal. Het is toch een droom om hier lekker mee op pad te gaan en daarna uitgebreid te gaan picknicken? Het is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd om zo’n antiek stuk in je bezit te hebben die ook nog kan rijden en daarom is het ook zo tof dat je dit soort busjes kunt huren om een dagje op pad te gaan. Mijn zus heeft dit al is gedaan en heeft er een mooi artikel over gemaakt. Zeker de moeite waard om is een keer te doen!

Bron The Beauty Magazine

Wat vind jij van deze toffe retro vervoersmiddelen?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  1. 21 november 2019 / 11:04

    Wat een heerlijke kleurtjes allemaal (ondertussen niet naar buiten kijken haha). En alles met een mandje is leuk haha! Zelf wil ik nog gaan sparen voor een goede fiets, zodat ik er ook naar mijn werk mee kan.

  2. 21 november 2019 / 09:36

    Super leuk en vrolijk artikel! Ik zou wel heel graag een ouderwetse Fiat 500 willen. Die van onze trouwdag was inderdaad super lief met dat mandje achterop! ♡ Zo’n leuke kleurrijke fiets vind ik trouwens ook wel heel tof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram