Liefjes van Sakura Zeep

Liefjes van Sakura Zeep

Al een tijdje terug schreef ik een artikel over de heerlijke producten van Sakura en afgelopen tijd heb ik een paar leuke mini’s erbij en die zijn echt te schattig om te gaan gebruiken!! 

Ik ben echt een zeep verslaafde en kan er geen genoeg hebben, daarom schrijf ik elke keer er weer met liefde over want deze moeten jullie zien….

Als eerste dit appeltaart zeepje, alleen al de geur zorgt ervoor dat ik trek krijg in een stuk appeltaart, het is echt zo lekker!!  En hij is echt veel te schattig om te gaan gebruiken!!

Het volgende zeepje een lief klein roze bloemetje met de geur Bergenbies.  Zo’n lekker zoet fris bloemig geurt wat heeeeeeeeeeeeeeel erg leuk staat bij mijn douche spulletjes!

Het Oreo zeepje, toen ik hem zag twijfelde ik of het een macaron was of een oreo koekje, maar volgens mij is het een oreo. Het is zo schattig om van een favoriet koekjes merk een zeepje te hebben. Hij is lekker (ik zal hem zo opeten) Grapje het is dus toch geen OREO maar een Macaron!! hihihi

Een zeepje met met allerlei kleine geurtjes erin. Voorop staat een mooi engeltje en een tekstje. Maar de geur doet het hem het is heerlijk!

Als laatste dit fantastische product, ruikend naar mijn favoriete stuk fruit, jawel de Banaan! Hij is echt heerlijk. Je kunt hem gebruiken als scrub maar ik gebruik hem nu eerst als luchtje voor mijn kamer want hij geurt zo heerlijk na banaan!!! Als ik in mijn kamer kom ruik ik de heerlijke geur van banaan en dat maakt mij vrolijk!!

Lief he? deze heerlijke zeepjes, voor nog meer heerlijke producten moet je zeker een kijkje nemen in de webshop van Sakura .  Ze verkoopt namelijk fantastische producten tegen een heerlijke betaalbare prijs!

En mocht je nog iets zoeken voor je mama voor moederdag? Bij Sakura hebben ze het vast!!

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram