Liedjes die ik vroeger non-stop luisterde!

Liedjes die ik vroeger non-stop luisterde!

muziekMuziek is iets wat nooit zal gaan vervelen dacht ik zo, dagelijks verschijnen er weer nieuwe hits op de radio en ook oude nummers blijven leuk om te luisteren…

Ik denk dat ik zeker niet de enige ben die het ook leuk vind om oude nummers weer aan te zetten want heel veel nummers brengen nog wel is mooie herinneringen naar boven. Benieuwd welke nummers ik vroeger non-stop luisterde? Kijk mee!

Spice Girls

Natuurlijk alle nummers van de Spice Girls! De Spice Girl vond ik namelijk helemaal geweldig, ik was echt een super grote fan! Alle oude nummers die ze hebben gemaakt horen hier eigenlijk te staan maar ik heb er 1 uitgekozen die ik toch wel de mooiste vond, Viva Forever!

Stacie Orrico

Het liedje Stuck vond en vind ik trouwens nog steeds helemaal gaaf. Ik weet nog wel dat ik de sjaal die ze in de clip draagt echt geweldig vond en dat mijn moeder deze had nagemaakt!

Christina Milian

Dit liedje van Christina Milian heb ik zoveel geluisterd dat is gewoon niet normaal. Nog steeds vind ik hem leuk!

Britney Spears

Britney Spears vond ik vroeger leuker dan nu. De muziek van nu vind ik veel te modern en juist haar oude pop nummers vind ik geweldig. Het liedje Crazy is denk ik wel mijn favoriet.

Bubbles

Waarschijnlijk ben ik een van de weinige die dit vroeger erg leuk vond. Ik vond namelijk de muziek van de groep Bubbel super leuk. Het nummer Rock the World (ik denk ook de enige hit) was mijn favoriet!

Wat draaide jij vroeger non-stop?
Luister je nu nog graag oude nummers?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram