Liebster Blog Award!

Liebster Blog Award!

Alweer een paar dagen terug ontving ik op mijn blog een heel leuk berichtje, met daarin dat ik genomineerd was voor de Liebster Award via de blog van Maaike – Just a girl’s Weblog

In het begin had ik eerlijk gezegd geen idee wat dit precies inhield, maar ik ben er achter gekomen dat dit een erg leuke manier is om zowel iets over jezelf te vertellen en andere blogs te leren kennen!

Er gelden ook een paar regels om hieraan mee te doen:

 • Je moet 11 dingen over jezelf vertellen.
 • Je moet de 11 vragen beantwoorden die de persoon die je genomineerd heeft , opgesteld heeft
 • Je moet 11 mensen nomineren
 • 11 vragen bedenken voor de genomineerden
 • de genomineerden via een comment laten weten dat ze door jou genomineerd zijn
 • er kan niet terug-genomineerd worden !

Dat zijn de regels om aan de Liebster Blog Award mee te doen !!

Dan nu aan de slag met de vragen!!

 • Kan je zingen? En zo ja, wat zing je dan zoal?

Haha, wat een goed begin van deze vragenlijst zeg,  ik kan zelf totaal niet zingen, ik kan het ook beter niet gaan proberen!

 • Wat is je lievelingseten?

Mijn lievelingseten is salade, ik hou ervan om uitgebreide maaltijdsalade te maken, met zowel warme als koude ingrediënten die lekker voedzaam zijn en gezond!

 •  Ben je een lente, zomer, herfst of winter type?

Ik ben een echte lente/zomer mens, ik hou van het zonnetje, in de winter voel ik mij al snel een beetje humeurig vanwege de kou.  Qua kleuren ben ik meer een herfst/winter type ik hou namelijk meer van nude en bruin tinten.

 • Wat is je favoriete kledingstuk van de herfst?

Mijn favoriete kledingstuk in de herfst is denk ik een sjaal, het is namelijk weer mogelijk wanneer het kouder wordt een lekkere sjaal te dragen en tegenwoordig heb je zulke mooie kleuren. Verder heb ik zwarte laarsjes van rubber met strik die ik deze herfst echt niet kan missen.

 • Waar haal jij je inspiratie vandaan voor de Blog?

De echte inspiratie haal ik om mij heen vandaan, of het nou iets is wat je buiten tegenkomt in de stad, op internet of op de tv, overal ontdek je wel iets om over te schrijven. Omdat ik zelf erg creatief ben ( vind ik zelf ) weet ik al snel creatief te denken voor ideeën. 

 • Wat vind je zelf de leukste Blog pagina om te bezoeken?

Ik vind zelf Vera Camilla een van de leukste blogs, dat komt omdat zij zo haar zelf blijft en daar hou ik van. Ze schrijft duidelijk en geeft hele fijne informatie. Ook buitenlandse blogs als kenza zouiten vind ik echt geweldig om te volgen!

 • Heb je ook een bijnaam?

Ik heb niet echt een bijnaam, maar meestal noemen ze mij Lau, ipv Laura, lekker kort en makkelijk te zeggen!

 • Heb je naast het Bloggen ook nog andere hobby’s?

Naast het bloggen ben ik heel druk bezig met fashion & beauty, ik hou ervan om lekker te gaan shoppen, grafisch te ontwerpen als freelancer en lekker naar het terras of restaurant te gaan om lekker cappuccino te drinken met een taartje.

 • Wat is je favoriete Make-up merk?

Ik ben een echte MAC Lover, ik hou van de producten die dit merk verkoopt en ben erg tevreden over de kwaliteit. Verder vind ik merken als Urban Decay erg prettig, maar kan ik mij als het ware ook prima redden met merken als Catrice.

 • Wat is je grootste blunder?

Mijn grootste blunder die ik heb gemaakt is denk ik in de tijd dat in op de klantenservice afdeling van de V&D werkte, ik was al vanaf 8 uur aan het werk en het liep al tegen 6e in de drukste periode rondom kerst en sinterklaas. Ik kreeg de hele dag door klanten waarbij ik elke keer zei: ‘Fijn weekend’ Tot er een klant kwam, op het moment dat ik er echt doorheen zat en zei ” Tot vanavond’ Het was een volwassen man die er gelukkig wel om moest lachen, ik schaamde mij alleen wel erg…

 • Heb je huisdieren? Zo ja, welke en hoe heten ze?
Ik heb een Maltezer leeuwtje hond, genaamd Bo en het is echt mijn lieve schat, hij doet geen vlieg kwaad en is echt een gezelligheidsdier die het liefst altijd iemand om zich heen heeft! Geweldig lief beest is het!
Dit waren de vragen die ik heb moeten beantwoorden, hieronder volgen de vragen voor de dames die ik heb uitgekozen.
 1. Wat is de grootste reden dat je een blog bent begonnen?
 2. Wat vind je het leukste aan bloggen?
 3. Wat is je aller grootste hobby?
 4. Wat is je favoriete make-up stuk?
 5. Je gaat de deur niet uit zonder?
 6. Wat is je favoriete beleg op brood?
 7. Wat is je grootste mode nachtmerrie? ( crocs?)
 8. Zou je je haar in een heftige kleur durven te verven?
 9. Wie is je grootste voorbeeld?
 10. Wat was vroeger je favoriete Disney figuur?
 11. Wat vind jij van het invullen van deze vragenlijst?
De dames die ik heb gekozen zijn?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram