Lezing Fab-lab

Voor onze creatieve onder ons is dit misschien een leuk artikel, als het gaat over de laatste ontwikkelingen op grafisch gebied hang ik er snel met mijn neus boven en vind ik het al snel interessant.
Vandaag was ik uitgenodigd voor lezing over het Fab-lab, ja FAB-lab helemaal niks te maken met mijn naam voor mijn blog, ik zou het zo zeggen ik wist niet dat het bestond!


Op dit moment kan ik er nog niet veel over zeggen, alleen dat het gaat over 3D printen.
Toen ik hoorde over 3D printen dacht ik echt  HUH? hoe dan…
Het meeste is me vandaag duidelijk geworden alleen ben zo nieuwschierig geworden dat ik samen met mijn vader ook nog naar een open dag ga voor nog meer informatie en dan beloof ik uitgebreid verslag te doen!


Vandaag ben ik er iedergeval achter gekomen dat je eigelijk alles kan printen in 3d, en dat de raarste materialen gewoon gebruikt kunnen worden oa. Beton, plexiglas, hout, chocoladepaste en nog veel meer!
Heel apart dus allemaal maar in mijn ogen super super interessant!
Ben je een beetje nieuwschierig geworden, je kan onder het zoek woord ‘fablab’ op google veel informatie vinden, of je moet een weekje wachten wanneer ik een artikel maak!Ik ben benieuwd of er meer meiden op dit gebied blij worden, let me know!!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram