De leukste BLOND Amsterdam Items!

De leukste BLOND Amsterdam Items!

blondamsterdam1

BLOND Amsterdam kennen we natuurlijk allemaal. De onwijs leuke, vrolijke gekleurde servies producten met de prachtige illustraties. Mijn zus was er al vroeg helemaal gek op en kocht super veel leuke producten van BLOND, ik zelf ben ben er ook een liefhebber van maar meer van de grote, overdreven thee en koffie mokken. Ze zijn vrolijk en maken je drankje nog lekkerder.

Ik heb in de webshop van de Bijenkorf wat lopen speuren en kwam de volgende items tegen die helemaal te gek zijn. Daarnaast kun je vandaag nog enkele items lekker voordelig scoren op de Bijenkorf vanwege de Drie Dwaze Dagen acties. Vandaar dus ook dat ik dit artikel vandaag online zet, zodat je misschien nog kunt profiteren van de korting! Kijk mee!blond1

Zelf vind ik de Blondelicious lijn van BLOND helemaal te gek. Simpel servies, mooie pastel kleuren en een onwijs gave illustraties. Ik heb al 1 mok van deze lijn maar ik ben van plan nu met de Drie Dwaze Dagen nog eentje bij te bestellen. Ze zijn 14 cm hoog en kosten nu bij de Bijenkorf €7,95 i.p.v. €9,95.  Ook de Theepot en de bordjes vind ik zo onwijs leuk, ik heb het nu allemaal niet nodig maar wanneer ik op mijzelf ga wonen denk ik dat er wel het een en ander in mijn kasten te vinden is.

blond2De Coffee to Go mok van BLOND vind ik ook echt super leuk. Vorig jaar kocht ik er een en deze gebruik ik graag. Het enige nadeel van de mok is dat hij best zwaar is dus niet echt heel geschikt voor onderweg maar voor thuis is die ideaal! Naast mokken en bordjes, thee kopjes en schaaltjes hebben ze ook koekjes trommels, thee doeken en een hele leuke bad collectie. Kortom genoeg leuks om voor te sparen.

Kijk voor alle leuke spulletjes en aanbiedingen in de webshop van De Bijenkorf!

Ben jij een liefhebber van BLOND Amsterdam? Heb jij al iets in je collectie?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram