De leukste webshops voor al je cadeautjes!

De leukste webshops voor al je cadeautjes!

cadeautjes1Je kunt maar niet genoeg inspiratie en tips krijgen voor de komende feestdagen. Want waar haal je nou al die  leuke cadeautjes vandaag? Ik heb een aantal van mijn favoriete webshops bij elkaar gezet met wat leuke tips en ideeën om je volgende cadeautje vandaan te halen!

Make-up, huidverzorging, of een cadeautjes voor de fun. Met onderstaande tips kom je al een heel eind en maak je vast iedereen blij! Kijk mee!

tbskerst

Wie is nou niet bekend met deze fantastische winkel. Helemaal rond de kerst dagen vind je bij The Body Shop de leukste dingen.

The body shop

pinklady

Pink Lady Make-up heeft natuurlijk een heerlijke vrouwelijke webshop voor de leukste items. Van de mooiste nagellakken tot lipstick en ook nog is speciale goodiebags!

Pink lady make-up

glossyboxkerst

Hoe leuk is het om de Glossybox cadeau te krijgen? Helemaal met de speciale Goldenbox maak je vast en zeker iemand heel blij!

Glossybox

makeupkerst

The Make-up Spot is een webshop waar je zoveel leuke merken kunt vinden dat je blijft rondkijken in de shop. Mijn favoriet is toch echt het merk The Balm!

The Make-up Spot

tbb

The Beauty Bakery heeft maar weinig woorden nodig want zeg nou zelf, wie wil deze vrolijke, heerlijke producten nou niet?

The Beauty Bakery

Ben jij bekend met bovenstaande webshops?
Heb jij een favoriet waar je graag je cadeautjes vandaan haalt?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram