Leuke stylingtips voor in huis!

Ik blijf het heerlijk vinden om in huis lekker bezig te zijn met mijn interieur. Af en toe wat schuiven met de meubels, wat nieuwe decoratie erbij en eens in de zoveel tijd echt een complete verandering met een kleurtje op de muur.

Het zorgt ervoor dat je steeds een nieuwe oasis creëert en dat geeft mij altijd een heerlijk gevoel. Om die reden vind ik het ook altijd leuk om inspiratie met jullie te delen zodat je misschien zelf ook zin krijgt om aan de slag te gaan en voor komend voorjaar weer wat leuke dingen in huis te doen. Benieuwd wat ik deze keer voor je heb opgezocht? Kijk mee!


Nog meer sfeer met leuke plekjes!

Zelf heb ik in huis heel wat radiatoren staan. In de woonkamer loopt er zelfs eentje van helemaal links naar rechts. Zelf vind ik de niet storend in huis maar de vorige bewoners hadden hem verstopt achter een ombouw. Nu moet ik zeggen dat ik gemengde gevoelens heb over een ombouw. Het is natuurlijk de perfecte manier om een ‘lelijk’ ding weg te werken en meer leuke plekjes te creëer maar het is natuurlijk ook ruimtelijker voor je interieur om dat niet te doen.

Bron // Bron

Zelf zit ik heel erg in twijfel om dit te gaan doen. Als ik op Pinterest namelijk afstruin dan zie ik prachtige varianten op mooie ombouwen. Je kunt ze namelijk gezellig maken omdat je eigenlijk een soort nieuwe ‘vensterbank’ creëert voor mooie planten, boeken en zelf leuke zitplekjes. Heb je zelf een radiator in je huis dan is moet je zeker is kijken naar de opties wat mogelijk is!

Op mijn werkkamer heb ik nog een oude radiator die eigenlijk wel toe is aan vervangingen. Ik wil hier geen ombouw omheen omdat ook het mandje van Iefje eraan hangt en die vind het heerlijk om tegen de verwarming aan te kruipen. Daarom zit ik te denken om de oude radiator te vervangen voor een nieuwe. Nu ben ik er zelf nog niet echt in thuis maar zie ik wel dat er veel keuze is. Zo heeft bijvoorbeeld brugman radiatoren die wat moderner zijn en daardoor beter passen in mijn interieur!


Grote planten in de vensterbank!

Bron // Bron

We hebben altijd de neiging om grote objecten op de grond te plaatsen maar hoe leuk en tof is het om dat een keer niet te doen. Bijvoorbeeld grote planten hoge planten. Het is natuurlijk makkelijk om ze in een leuke hoekje op de grond te plaatsen maar het effect voor het raam is nog veel toffer. Zo creëer je namelijk echt een beetje natuurlijk van buiten naar binnen. Ik vind het zelf echt een heel leuk idee om is te proberen. Ik ben dol op planten en heb mijn huis aardig vol staan maar dit vind ik toch een goede reden om weer naar de winkel te gaan en wat leuke plantjes in huis te halen.


Verschillende kunst bij elkaar!

Bron // Bron

Ik hou van kunst en ik hou van kleur. In mijn huis is de basis vrij neutraal met veel wit en beige tinten. Qua aankleding ben ik dan juist meer gericht op kleur voor een gezellige mix van alles. Ik ben helemaal dol op de stijl om meerdere schilderijen met verschillende kunst bij elkaar te plaatsen. Ik heb in huis en in de slaapkamer 2 potentiële wanden die hier perfect voor kunnen worden gebruikt. Hoe leuk is het om al die verschillende prints in lijstjes bij elkaar te hebben hangen. Het geeft ontzettend veel sfeer en kleur in huis! Een keer wat anders dan 1 groot schilderij aan de muur.


Wat vind jij van deze stylingtips?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram