Leuke make-up sets om cadeau te krijgen!

Leuke make-up sets om cadeau te krijgen!

De feestdagen komen langzamerhand steeds dichterbij en daarom is het hoogtijd om alvast je verlanglijstje in orde te maken. De komende tijd zal ik weer extra op het internet rondsnuffelen om wat leuke items bij elkaar te zetten die regelrecht op je verlanglijstje kunnen.

Vandaag is het tijd voor make-up want rond de feestdagen pakken merken altijd extra uit en lanceren ze prachtige collecties en de meest mooie setjes. Benieuwd naar toffe make-up setjes om cadeau te krijgen? Kijk dan snel mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


Zoals je kunt zien heb ik verschillende make-up merken bij elkaar gezocht met de leukst pakketjes die ik ben tegengekomen. Wat ik zelf altijd zo leuk vind aan dit soort pakketje is dat de verpakkingen geweldig zijn en er zit vaak ook een leuk tasje bij waar je de producten in kunt bewaren.

Zoals het setje van Bobbi Brown vind ik echt geweldig omdat het niet allee hele fijne producten zijn in mini formaat, ook het tasje waar het in komt is toch geweldig om te gebruiken?

MAC pakt ook ieder jaar weer helemaal uit met hele toffe sets en dit jaar ook kun je zoveel mooie producten kopen. Ik vind vooral de Velvet Teddy Party Crew heel tof bedacht en eentje die je gewoon als make-up liefhebber wilt hebben! Velvet Teddy is een prachtige lipstick kleur van MAC en als er dan ook nog is een hele set van verkrijgbaar is, dan word je natuurlijk helemaal blij!

Vorig jaar trakteerde ik mezelf rond kerst op een paar prachtige make-yupproducten van Charlotte Tilbury en dit jaar ben ik stiekem dat ook weer van plan. Ik was aan het kijken bij De Bijenkorf en zag dat ze ook hele leuke setjes hadden, waaronder Pillow Talk set met allemaal lipproducten. Ik denk dat deze sowieso in mijn winkelmandje gaat!


Wat vind jij van deze make-up sets?
Welke is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram